Tülin Ece kimdir? Tülin Ece hangi dizilerde oynadı?

Tülin Ece kimdir? Tülin Ece hangi dizilerde oynadı?

Dizi dünyasının gelecek vadeden oyuncuları arasında gösterilen Tülin Ece adını "Ufak Tefek Cinayetler" dizisiyle duyurdu. Genç oyuncu geçirdiği değişimle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki Tülin Ece kimdir? Tülin Ece nereli, kaç yaşında?

Genel

17.05.2024, 00:38

"Ufak Tefek Cinayetler" dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran Tülin Ece uzun zamandır ekranlarda örünmüyordu. Tülin Ece'nin fiziksel değişimi ise görenleri şaşırttı. Saçlarını sarıya boyatan, durak ve burun estetiği yaptıran Tülin Ece'nin eski halinde eser kalmadı. 

Meteoroloji uyardı! Büyükşehirler dikkatli olmalı: Hava sıcaklığı aniden değişebilir Meteoroloji uyardı! Büyükşehirler dikkatli olmalı: Hava sıcaklığı aniden değişebilir Haberi Görüntüle

TÜLİN ECE KİMDİR?

Tülin Ece, dizi ve sinema oyuncusudur. Pek çok dizide rol alan Tülin Ece 28 Şubat 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Oyunculuğa küçük yaşlarda merak salan Tülin Ece kariyerini de bu yönde şekillendirdi. İlk ve orta eğitiminden sonra Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümünü bitirdi. 

İlk oyunculuk deneyimi ise 2014 yılında oldu. 2014'te "Yılanların Öcü" dizisindeki rolüyle izleyenlerin beğenisini topladı. 

Tülin Ece asıl çıkışını Star TV'de yayınlanan "Ufak Tefek Cinayetler" dizisiyle yaptı. 

Ardından Sefirin Kızı dizisinde Menekşe rolüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Tülin Ece değişimiyle gündem oldu. Saçlarını sarıya boyatan genç oyuncu yaptırdığı estetiklerle de tanınmaz hale geldi. 

Tek mesajla hayatının şokunu yaşadı! Biriktirdiği tüm parası yok oldu Tek mesajla hayatının şokunu yaşadı! Biriktirdiği tüm parası yok oldu Haberi Görüntüle

TÜLİN ECE HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Genç oyuncu pek çok dizide rol aldı. İşte Tülin Ece'nin dizileri;

Sefirin Kızı / Menekşe / 2019
Ufak Tefek Cinayetler / 2017-2018
Kırlangıç Fırtınası / İnci / 2017
Bodrum Masalı / İpek / 2016
Yaz'ın Öyküsü / Öznur / 2015
Yılanların Öcü / 2014

Emine Erdoğan anne adaylarına normal doğum çağrısı: Bu mucizeyi  sezaryen ile tecrübe etmeyin! Emine Erdoğan anne adaylarına normal doğum çağrısı: Bu mucizeyi sezaryen... Haberi Görüntüle

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİ HAKKINDA

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin ilk bölümü 24 Ekim 2017'de yayınlanmaya başlandı. Dizi Ay Yapım imzalı olarak ekranlara geldi. Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer'in yönetmenliğini yaptığı dizinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşcil ve Mert Fırat yer alıyordu. Psikolojik gerilim, polisiye ve dram türündeki dizi 11 Aralık 2018 tarihinde yayımlanan 45. bölümü ile final yapmıştır. 

Kübra Aykut neden intihar etti? Kübra Aykut neden öldü? Kübra Aykut neden intihar etti? Kübra Aykut neden öldü? Haberi Görüntüle

UFAK TEFEK CİNAYETLER BAŞROL OYUNCULARI

Oya Toksöz (Gökçe Bahadır)
Merve Aksak (Aslıhan Gürbüz)
Pelin Kaner (Bade İşcil)
Arzu Kaymaz (Tülin Özen)
Serhan Aksak (Mert Fırat)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading