Yandex Metrica

Türkiye Macaristan ve Avusturya maçları ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye Macaristan ve Avusturya maçları ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

EURO 2024'e hazırlık kapsamında A Milli Futbol takımımız Macaristan ve Avusturya ile özel maçta karşılaşacak. Karşılaşmaları detayı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından duyuruldu. Peki Türkiye Macaristan ve Avusturya maçları ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Genel

27.03.2024, 19:48

A Milli Futbol takımımız EURO 2024'e adını yazdırmayı başardı. Avrupa'nın en prestiji futbol turnuvası olan EURO 2024'e hazırlık kapsamında takımımız önümüzdeki ay Macaristan ve Avusturya ile karşılaşacak.

10 Eylül Kadıköy-Moda tramvay hattı neden çalışmıyor? Seferler durduruldu mu? 10 Eylül Kadıköy-Moda tramvay hattı neden çalışmıyor? Seferler durduruldu mu? Haberi Görüntüle

TÜRKİYE MACARİSTAN VE AVUSTURYA MAÇI NE ZAMAN?

A Milli Futbol takımımız Mart ayında Macaristan ve Avusturya ile deplasmanda hazırlık maçı yapacak. Karşılaşmaların tarihi ise belli oldu. 

Türkiye 22 Mart Cuma günü Budapeşte'de yer alan Puskas Arena'da Macaristan ile karşılaşacak. Daha sonra 26 Mart Salı günü ise Viyana'daki Ernst Happel Stadyumu'nda Avusturya ile hazırlık maçı oynajacak.  Avusturya - Türkiye karşılaşması TSİ 22.45'te başlayacak.

Macaristan - Türkiye maçının başlama saati ise henüz netlik kazanmadı. 

Bakan Uraloğlu açıkladı: Bolu Dağı Tüneli'nin trafiğe açılacağı tarih belli oldu! Bakan Uraloğlu açıkladı: Bolu Dağı Tüneli'nin trafiğe açılacağı tarih belli... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE MACARİSTAN VE AVUSTURYA MAÇI HANGİ KANALDA?

Karşılaşmaların TRT Spor kanalından yada TRT kanalından yayınlanması bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

3

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading