Yandex Metrica

Sitede Ara

Türkiye'nin acısını prim için kullanmayın! Ünlü fenomen Özlem Öz'den tepki çeken Narin paylaşımı!

Türkiye'nin acısını prim için kullanmayın! Ünlü fenomen Özlem Öz'den tepki çeken Narin paylaşımı!

Günlerdir tüm Türkiye'nin yakından takip ettiği Narin Güran'dan dün acı haber geldi. Diyarbakır'da kaybolan ve cansız bedeni bir çuval içinde dere yatağında bulunan Narin Güran'ın ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğarken ünlü fenomen Özlem Öz'ün sosyal medyadaki Narin Güran paylaşımı tepkilere neden oldu.

Genel

09.09.2024, 15:19

Diyarbakır'da kaybolan ve cansız bedeni bir çuval içinde dere yatağında bulunan Narin Güran'ın ölümü tüm Türkiye'yi hüzne boğdu. Korkunç cinayetin ardından ünlü fenomen Özlem Öz'ün sosyal medya paylaşımına tepki yağdı. 

İlkan Karaman kimdir? Trafik kazası mı geçirdi, öldü mü? İlkan Karaman kimdir? Trafik kazası mı geçirdi, öldü mü? Haberi Görüntüle

"BUNU DA PRİM MALZEMESİ YAPMAYIN"

Türkiye'yi derinden sarsan Korkunç cinayetin ardından ünlü fenomen Özlem Öz'ün sosyal medya paylaşımı tepkilere neden oldu. Kullanıcılar 'Bunu da prim malzemesi yapmayın' yorumlarında bulundu.

Gece bir anda gündüze döndü! Türkiye’nin birçok kentinde o cisim geceyi anlattı! Gece bir anda gündüze döndü! Türkiye’nin birçok kentinde o cisim... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE NARİN'E AĞLARKEN ÜNLÜ FENOMEN VİDEO ÇEKTİ

Diyarbakır'da kaybından 19 gün sonra dere yatağında bir çuvalın içinde cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayeti kan dondurdu. Taş ve ağaç dallarıyla saklanmaya çalışılan Narin'in cansız bedeni jandarma ekipleri tarafından bulundu. 

Cinayetin ardından aile fertlerinin de içlerinde bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı. Türkiye Narin'e ağlarken ünlü fenomen Özlem Öz'ün çektiği video büyük tepkilere neden oldu. 

Türkiye'nin acısını prim için kullanmayın! Ünlü fenomen Özlem Öz'den tepki çeken Narin paylaşımı! Türkiye'nin acısını prim için kullanmayın! Ünlü fenomen Özlem Öz'den tepki... Haberi Görüntüle

TEPKİ ÇEKEN NARİN PAYLAŞIMI 

Özlem Öz "Narin'in haberini aldıktan sonra içimden hiçbir şey paylaşmak gelmiyor" dedikten sonra paylaştığı videoyla gündem oldu. Fenomen Özlem Öz, kızıyla birlikte okulların açılacağına dair bir video paylaştı. Ünlü fenomen “Narin bugün hayatta olsaydı yarın okula başlayacaktı" deyince büyük tepki çekti.

Üsküdar Belediyesi nasıl görmez? Üsküdar Yeni Valide Camii silüetini bozan binaya tepki yağdı! Üsküdar Belediyesi nasıl görmez? Üsküdar Yeni Valide Camii silüetini bozan... Haberi Görüntüle

APAR TOPAR KALDIRDI

Fenomen Özlem Öz’ün skandal paylaşımı kendi sosyal medya görülmüyor. Tepki toplayan paylaşımın her yerden kaldırıldığı düşünüldü. Öz’ün tepki çeken videosunu Zap Medya adlı bir paylaşım sayfası yayınladı.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading