Yandex Metrica

Sitede Ara

Üniversite tercihleri ne zaman yapılacak?

Üniversite tercihleri ne zaman yapılacak?

ÖSYM, 2021-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nu yayımladı. Sonuçlar ise 4 Ağustos'ta açıklanacak. Peki üniversite tercihleri ne zaman yapılacak?

Genel

23.01.2024, 17:40

Milyonlarca öğrencinin YKS bekleyişi devam ediyor. 2 milyonun üzerinde aday, YSK sonuçlarını ve tercih dönemini bekliyor. Peki üniversite sonuçları ne zaman açıklanaack? Tercihler ne zaman yapılacak?

ÖSYM, 2021-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nu internet sitesinden yayımladı. ÖSYM'nin "http://www.osym.gov.tr" adresinden ulaşılabilen kılavuz, 26 Temmuz'a kadar erişime açık olacak. 

Üsküdar Belediyesi nasıl görmez? Üsküdar Yeni Valide Camii silüetini bozan binaya tepki yağdı! Üsküdar Belediyesi nasıl görmez? Üsküdar Yeni Valide Camii silüetini bozan... Haberi Görüntüle

YKS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

YKS sonuçları 4 Ağustos 2021 tarihinde ÖSYM sitesinde açıklanacak. Adaylar sonuçlarını T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenecek.

Emine Erdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri'ne ilişkin video paylaşımı! Emine Erdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri'ne ilişkin video... Haberi Görüntüle

ÜNİVERSİTE TERCİHLERİ NE ZAMAN

ÖSYM sitesinde yer alan kılavuza göre üniversite tercihleri 5-13 Ağustos'ta yapılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading