Zeynep Tunuslu kimdir? Uzay Heparı nasıl öldü? Demet Akbağ detayı...

Zeynep Tunuslu kimdir? Uzay Heparı nasıl öldü? Demet Akbağ detayı...

Genç yaşta trafik kazasında hayatını kaybeden müzisyen Uzay Heparı ile kısa süre evli kalan Zeynep Tunuslu son zamanlarda yaptığı açıklamalar ile magazin gündeminde yer alıyor. Eşi Uzay Heparı'nın ölümünde tiyatrocu Demet Akbağ'ı sorumlu tutan Tunuslu açıklamasında "Demet Akbağ keşke araba kullanmayı bilip yola çıksaydı kaza hiç olmazdı" dedi. Zynep Tunuslu ayrıca eşinin Sezen Aksu'yu Yıldız Tilbe ile aldattığını söyledi. Peki Zeynep Tunuslu kimdir? Uzay Heparı nasıl öldü?

Genel

14.05.2024, 13:54

Gelecek vadeden müzisyenler arasında gösterilen ve genç yaşta büyük şöhret yakalayan Uzay Heparı'nın ölimeden 6 ay önce evlendiği moda tasarımcısı eşi Zeynep Tunuslu magazin gündemine bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Uzay Heparı'nın geçmiş ilişkilerine dönük de konuşan Heparı eşinin ölüm nedeni olarak Demet Akbağ'ın trafik kurallarına uymamasını gösterdi. Peki Zeynep Tunuslu kimdir? Uzay Heparı nasıl öldü?

İstanbul'da kan donduran olay: Beşikteki bebeği 7. kattan aşağı attı! İstanbul'da kan donduran olay: Beşikteki bebeği 7. kattan aşağı attı! Haberi Görüntüle

ZEYNEP TUNUSLU KİMDİR?

Zeynep Tunuslu 27 Mayıs 1962 yılında dünyaya geldi.

2023 yılı itibari ile 61 yaşında olan Zeynep Tunuslu Türk modacı ve gazetecidir. 

Mustafa Kemal Tunusluoğlu ile Ayla Tunusluoğlu çiftinin çocuğu olarak dünyaya geldi. 

1980 yılında TED Ankara Koleji'nden mezun olduktan sonta Hacettepe Üniversitesi İngiliz filolojisi bölümünü tamamlayamadı. 1980 Darbesi sonrası eğitimini bırakmak zorunda kaldı.

Ardından İtalya'nın Milano şehrine gitti. Milano'dan moda ve tasarım eğitimi aldı. Mustafa Taviloğlu ile tanışmasıyla kendisine moda dünyasının yolu açıldı.

Zeynep Tunuslu 1993 yılında Uzay Heparı ile evlendi. Uzay Hepari bu evlilikten 6 ay sonra trafik kazasında hayatını kaybetti.

Zeynep Tunuslu ile Uzay Heparı'nın Uzay Kanat isminde bir oğlu bulunmaktadır.

Zeynep Tunuslu, eşi Uzay Heparı'nın hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Tunuslu açıklamasında Demet Akbağ'ı suçladı.Tunuslu "Demet Akbağ keşke araba kullanmayı bilip yola çıksaydı ve kaza hiç olmasaydı. Bu talihsiz bir kaza değil, trafik kurallarının ihlaliydi. Araba kullanmayı bilmeyen bir insanın panikleyip kör noktada dörtlülerini yakmayarak beklemesi ile sonuçlanan bir şey. Maalesef Türkiye'de cezalar hafif oldukça araba kullanmayı bilmeyen insanlar bu tip kazalara sebep olacak." dedi.

Zeynep Tunuslu 2011 Survivor Ünlüler-Gönüllüler programında ünlüler adasında yarışmış ve elenmiştir.

2014 yapımı psikolojik kısa film Kelebeğin İkinci Günü'nde başrol oynadı. 

Ustalar için belgelendirme dönemi başlıyor: İnşaat izni artık şarta bağlandı! Ustalar için belgelendirme dönemi başlıyor: İnşaat izni artık şarta bağlandı! Haberi Görüntüle

UZAY HEPARI NASIL ÖLDÜ?

Uzay Hepar 1994 yılında Demet Akbağ'ın arızalanan aracına çarpmıştı. Kazada ağır yarlanan Heparı uzun süre komada kaldı. Heparı 11 gün süren bitkisel hayatın ardında 31 Mayıs'ta hayatını kaybetmişti.

Bir 'dirilme' olayı daha! Öldü denilen kadın gasilhanede canlandı! İşte o anlar kameralara böyle yansıdı... Bir 'dirilme' olayı daha! Öldü denilen kadın gasilhanede canlandı! İşte... Haberi Görüntüle

TUNUSLU'DAN YILDIZ TİLBE VE SEZEN AKSU AÇIKLAMASI

Zeynep Tunuslu açıklamasında şunları söyledi: "Uzay Heparı, Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe ile beraberken aşık olduğu kadın benmişim. 4 sene bana aşıkmış ve gördüğü ilk gece evlilik teklifi etti. Uzay Heparı, yıllar önce Sezen Aksu'nun orkestrasına girdi. Kısa sürede yakınlaşan Sezen Aksu ve Uzay Heparı'nın arkadaşlığı aşka dönüştü. Bu sırada Sezen Aksu, İzmir'in bir pavyonunda şarkı söyleyen Yıldız Tilbe'yi keşfetti. Ona el uzatan Aksu, Tilbe'ye evini açtı ve onu vokalisti yaptı. Aksu bu esnada ilişkisini bitirmek istedi ancak Heparı ayrılığı kabul etmedi. Aksu ile arasını düzeltmek için sık sık eve giden Heparı, Yıldız Tilbe ile tek gecelik bir ilişki yaşadı. Tilbe de yaşananların ardından Heparı ile birlikte olduğunu Sezen Aksu'ya itiraf etti."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading