Yandex Metrica

Sitede Ara

Gerçek günyüzüne çıktı! CHP'li İmamoğlu iş insanından bir çuval para aldı! Murat Ongun kuryeliğini yaptı!

Gerçek günyüzüne çıktı! CHP'li İmamoğlu iş insanından bir çuval para aldı! Murat Ongun kuryeliğini yaptı!

CHP'nin kirli oyunları günyüzüne çıkmaya devam ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nu koltuktan indirmek için kurulan ''Delege borsası''nda skandallar bitmiyor. Muhittin Böcek'ten tekrardan adaylığı için 30 milyon TL para aldığı iddia edilen Ekrem İmamoğlu'nun adı yeni bir skandala karıştı. İddialara göre İmamoğlu, Beylikdüzü'ndeki bir kültür merkezinde bir iş insanından bir çuval dolusu para aldı. Organize olarak yürütülen işlemlerde paranın ''Kuryeliğini'' Murat Ongun'un yaptığı öne sürüldü.

Gündem

13.05.2024, 12:59

CHP'li İBB ve CHP Genel Merkezi arasındaki ''Karanlık'' mevzular aydınlanmaya başlıyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nu koltuktan indirmek için propaganda düzenleyen Ekrem İmamoğlu'nun CHP'deki ''Delege borsası'' deşifre edildi.

Sokak röportajı sonrasında tutuklanmıştı! Dilruba Kayserilioğlu hakkında karar verildi! Sokak röportajı sonrasında tutuklanmıştı! Dilruba Kayserilioğlu hakkında karar verildi! Haberi Görüntüle

CHP PM ÜYESİ FERİHAN KARASU ''DELEGE BORSASI''NI DEŞİFRE ETTİ!

Kılıçdaroğlu'na yakınlığı ile bilinen eski CHP PM Üyesi Ferihan Karasu, kurultay sürecinde Ekrem İmamoğlu ve yakınları tarafından kurulan ''Delege borsası''nı ifşa etti. Karasu, ''CHP Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi bir isim, il kongresi ve kurultayda delegelere para verdi. Elimde ses kaydı var'' ifadelerini kullandı. Delegelere para veren ismin ise CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan olduğu iddia edildi.

CHP'li Erkan Çakır, Ekrem İmamoğlu'na yakınlığı ile bilinen CHP PM Üyesi Baki Aydöner'in ''Yeniden adaylık'' karşılığında Muhittin Böcek'ten 30 milyon TL aldığını iddia etti. Çakır, Veli Ağbaba'nın kardeşi Hür Ağbaba'nın ise Kuşadası'nda arsaları topladığını öne sürdü.

Güç Yüzükleri 2. sezon 4. bölüm ne zaman? Yüzüklerin Efendisi (The Rings Of Power) 4. bölüm çıktı mı? Güç Yüzükleri 2. sezon 4. bölüm ne zaman? Yüzüklerin Efendisi... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU ADINA GELEN PARANIN KURYELİĞİNİ MURAT ONGUN YAPTI!

2019 yılında İmamoğlu için oy talep eden seçim çalışmalarına destek veren Atılgan Bayar tarafından çarpıcı bir paylaşım yapıldı. Bayar, daha seçim çalışmalarında, ''İmamoğlu'nu desteklemek bir siyasi tercih değil, demokratlar için mecburiyettir'' ifadelerini kullanmıştı.

Beylikdüzü'ndeki bir kültür merkezine Ekrem İmamoğlu'nun adına bir çuval dolusu paranın geldiğini, söz konusu parayı Murat Ongun'un teslim aldığı iddia edildi.

Atılgan Bayar, ''İş adamı bir arkadaşıma Beyikdüzü'ndeki kültür merkezinde sana bir çuval bağış yaptırdım mı? Yaptırdım. Çanta patlamış da paralar yere saçılmıştı. Murat Ongun teslim aldı. Umarım o para bağış envanterine işlenmiştir'' dedi.

Habere Tepki Ver

6

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading