Gerçekler bambaşka çıktı! Eda Ece eşi Batuhan Tuncer ile boşanma iddialarına yanıt verdi: Bir ay oldu...

Gerçekler bambaşka çıktı! Eda Ece eşi Batuhan Tuncer ile boşanma iddialarına yanıt verdi: Bir ay oldu...

Ünlü oyuncu Eda Ece'nin basketbolcu eşi Batuhan Tuncer ile boşanacağı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Eda Ece ise boşanmalarına ilişkin çıkan iddialara yanıt verdi.

Yaşam

26.07.2024, 17:40

Yasak Elma dizisiyle ününe ün katan Eda Ece basketbolcu eşi Batuhan Tuncer ile Haziran ayında görkemli bir törele dünyaevine girmişti.  Gelinliğiyle büyük bebeğini alan Eda Ece, evlendikten bir kaç ay sonra anne olacağını sevenlerine duyurmuş mayıs ayında ise kızı Mina İpek'i kucağına almıştı. 

13 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 13 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

BOŞANMA İDDİALARI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Evlenmeden önce bir küs bir barış olan çiftin sosyal medya hesabından birbirlerini takipten çıkardığı hayranlarının gözünden kaçmamış ve ikilinin boşanacağı iddia edilmişti.  Eda Ece evlenmeden önce de Batuhan Tuncer'i birçok kez takipten çıkartmıştı. Ancak geçtiğimiz gün ise Eda Ece'nin yeniden eşi Tuncer'i takipten çıkarttığı iddia edilmiş, ikilinin boşanacakları haberleri ortalığı karıştırmıştı. 

11 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 11 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYA HESABINI KAPATMIŞ

Eda Ece eşi Batuhan Tuncer'den boşanacakları iddialarına ilişkin açıklama yaparak sitem etti. Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada, ''Boşanma haberleri doğru değil. Buğra Instagram'ı zaten hiç kullanmaz, kapatmak istedi. Kapatalı 1 ay oldu. Boşanmakla Instagram'ın ne alakası var? 3 aylık bebeğimiz var. Ayıp ve günah aslında yaptıkları. Herhalde tıklanır diye yapıyorlar. Neyse önemi yok ben alıştım bu haberlere… Biz mutluyuz, huzurluyuz. Bebeğimizi büyütüyoruz. Artık Allah'a havale ediyorum.'' dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading