Yandex Metrica

Sitede Ara

Gibi 5. sezon 1. bölüm saat kaçta başlayacak? 8 Mart Gibi 5. sezon 1. bölüm neden yayınlanmadı, ne zaman başlayacak?

Gibi 5. sezon 1. bölüm saat kaçta başlayacak? 8 Mart Gibi 5. sezon 1. bölüm neden yayınlanmadı, ne zaman başlayacak?

Ünlü medya patronı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformunda yayınlanan Gibi dizisi kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Dizi oldukça sevilince yeni sezonları da bir bir gelmeye başladı. Gibi dizisi 5. sezon çıkış tarihi 8 Mart Cuma olarak açıklandı. Gibi 5. sezon 1. bölüm saat kaçta başlayacak? soruları ise Gibi hayranları tarafından sıkça sorulmaya başlandı. Exxen'i açan kullanıcılar 8 Mart Gibi 5. sezon 1. bölüm neden yayınlanmadı, ne zaman başlayacak? sorularına yanıt arıyor.

Yaşam

18.05.2024, 08:50

Gibi dizisi Exxen'in en sevilen yapımları arasında yer alıyor. Gibi kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi. Exxen'e de ciddi bir üye kazandıran dizinin konusu ve oyuncuları da sevildi. Her bölüm başka bir absürt maceraya odaklanan dizinin başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan yer alıyor. 4. sezonun ardından Gibi 5. sezon bölümleri büyük bir merakla bekleniyordu. 

Brad Pitt'ten sonra gönlünü ünlü rapçiye kaptırdı! Angelina Jolie yeni aşkıyla görüntülendi! Brad Pitt'ten sonra gönlünü ünlü rapçiye kaptırdı! Angelina Jolie yeni... Haberi Görüntüle

GİBİ 5. SEZON 1. BÖLÜM SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Gibi 5. sezon çıkış tarihi açıklandı ve yeni bölümün ne zaman saat kaçta Exxen'de yayınlanacağı ise merak konusu oldu. Gibi 5. sezon 1. bölüm yayın saatine ilişkin bilgi verilmedi. Dizinin yeni sezon bölümlerinin 8 Mart'ta ekranlara geleceği açıklandı.

Ayça Çağla Altunkaya'dan düğün öncesi müjde! Acun Ilıcalı beşinci kez baba oluyor! Ayça Çağla Altunkaya'dan düğün öncesi müjde! Acun Ilıcalı beşinci kez... Haberi Görüntüle

GİBİ 5. SEZON 1. BÖLÜM NEDEN YAYINLANMADI?

Dizinin yeni bölümleri 8 Mart Cuma günü Exxen platformunda yer alacak. Gibi 5. sezon bölümleri için Exxen platforuma üye olabilirsiniz.

Gibi-5.-sezon-1.bölüm-saat-kaçta-başlayacak-8-Mart-.jpg

Şarkıcı Şimal'den kötü haber! Kanserle mücadele eden ünlü sanatçı sevenlerini üzdü! Şarkıcı Şimal'den kötü haber! Kanserle mücadele eden ünlü sanatçı sevenlerini... Haberi Görüntüle

GİBİ NE ZAMAN BAŞLADI?

Gibi dizisinin 1. sezon 1. bölümü 1 Ocak 2021 tarihinde Exxen'de yayınlanmaya başlandı. Dizinin kısa sürede 5. sezonu çıktı. 

29 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 29 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

GİBİ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Aziz Kedi ile Feyyaz Yiğit'in senaryosunu yazdığı Gibi dizisinde İlkkan, Yılmaz ve Ersoy üçlüsünün günlük hayatta başlarına gelen ilginç ve absürt olayları anlatılıyor.  Gibi, komedi türündeki Türk yapımı internet dizisidir.

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading