Gökben Duman kimdir? YouTuber Gökben Duman tutuklandı mı?

Gökben Duman kimdir? YouTuber Gökben Duman tutuklandı mı?

Sosyal medya fenomeni Gökben Duman'ın Discord üzerinde yapılan canlı yayınlardaki sapkın davranışları sosyal medyada gündem olmuştu. 15 yaşında olduğu iddia edilen bir kızı taciz ettiği anların videosunun paylaşılması üzerine Gökben Duman ekipler tarafından gözaltına alındı. Gökben Duman'ın kim olduğu merak edilirken YouTuber Gökben Duman tutuklandı mı? soruları sorulmaya başlandı.

Gündem

11.10.2024, 16:11

Discord platformunda yaşanan sanal zorbalık sur vahşetinin ardından yeniden gündeme geldi. Sanal dünyanın karanlık tarafından tehdit, şantaj ve tacizlere varan yayınlar ortaya çıktı. Discord platformu da gelen şikayetler nedeniyle kapatıldı. İstanbul Fatih'de iki genç kızı vahşice katlettikten sonra kendi yaşamına da son veren Semih Çelik’in övüldüğü, cinayetlerin normal gösterildiği ve küçük kızların taciz edildiği platformlar tek tek kapatılırken 400 binden fazla abonesi olan YouTuber Gökben Duman’ın Discord platformundaki iğrenç videoları ortaya çıkmıştı. Gökben Duman'ın kim olduğu ve tutuklanıp tutuklanmadığı merak konusu olmuştu.

Görenler rezil paylaşımlara inanamadı! İkbal Uzuner'in katledilmesi TikTok çöplüğünde akım oldu! Görenler rezil paylaşımlara inanamadı! İkbal Uzuner'in katledilmesi TikTok çöplüğünde akım... Haberi Görüntüle

GÖKBEN DUMAN KİMDİR?

YouTuber Gökben Duman’ın Discord platformundaki iğrenç videoları ortaya çıkmıştı. Sosyal medaya hızla yayılan videolar tepkilere neden olmuştu.

Gökben Duman Türkiye'de tanınan bir YouTuber olarak biliniyor. YouTube hesabında 400 bin takipçisi bulunan Gökben Duman’ın internette taciz görüntüleri çok konuşulmuştu.

Gökben Duman sosyal medyada yayılan videosunda kendini, "Sergilediğim hareketleri normal hayatta yapmıyorum" diyerek savunmuştu.

Polisler Gökben Duman’ı gözaltına aldı.

Polisler Gökben sanal zorbalık, tehdit ve taciz iddiaları ile gündeme gelmişti. 

15-16 yaşlarındaki kız çocuğuna karşı iğrençler hareketlerde bulunan Gökben Duman sosyal medya hesabından kendisini savundu.

Duman açıklamasında "Pedofili olarak suçlandığım kayıt diğer omegle videolanmda birden fazla kişi bulunurken bu videomda sadece bir kişinin bulunmasının sebebi videonun tamamen kurgu olmasıdır. Ekran kaydı tamamen bana aittir flood olara bıraktığım görselden yer imlerine masaüstü başlangıç çubuğun bakarak kayıdın 3 yıl öncesine ait olmasına rağmen hala benzediğini gorebilirsiniz.. Bu olaylar çok eski olduğu için ham kayıtları sildim ve bu kadar sorun yaratacağını bilmiyordum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading