Yandex Metrica

Sitede Ara

Görenler gözlerine inanmadı! Ormanda kaybolan yaşlı kadının cesedi pitonun karnında bulundu!

Endonezya da akıl almaz bir olay yaşandı. Ormanda kaybolan 45 yaşındaki kadın günlerdir arama kurtarma çalışmaları başlatılmış ancak bir sonuç alınamamıştı. Kadının 5 metrelik pitonun içinde bulunduğu öğrenildi. 

Dünya

10.06.2024, 11:18

Endonezya'nın Güney Sulawesi bölgesinin Kalempang köyünde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Ormanlık alanda yürüyüşe çıkan 45 yaşındaki yaşlı kadın ormanda kaybolu. Sonrasında ise kadından haber alamayan yakınları ekiplere haber vererek ormanlık alanı aramaya başladı.

Hollanda'daki üniversitelerde Filistin eylemleri tekrar başladı: Rotterdam Erasmus Üniversitesi'nden iyi haber Hollanda'daki üniversitelerde Filistin eylemleri tekrar başladı: Rotterdam Erasmus Üniversitesi'nden iyi... Haberi Görüntüle

5 METRELİK PİTONUN İÇİNDE BULUNDU

Kadını ormanlık alanda aramaya başlayan ekipler ormanda, 5 metrelik bir piton ile karşılaştı. Kadının kıyafetleri de ormanlık alanda parçalanmış bir şekilde bulunurken, pitonun anormal şekilde büyüklüğü dikkat çekti. Pitonu öldüren ekipler ise kadının pitonun içinde olduğunu farketmesi üzerine cesedi çıkardı. 

Türkler yapıyor dünya izliyor! İtalyan medyasından TB2, Kızılelma, Çelik Kubbe ve KAAN övgüsü Türkler yapıyor dünya izliyor! İtalyan medyasından TB2, Kızılelma, Çelik Kubbe... Haberi Görüntüle

BÖLGEDE SIKÇA RASTLANIR OLDU

Endonezya'da bu tür vakaların sık rastlanması dikkatlerden kaçmazken 2017 yılında aynı bölgede bir kişi 7 metrelik bir pitonun karnından çıkartılmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

4

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading