Yandex Metrica

Sitede Ara

1 milyon TL'lik hazineyi suyun altında buldu! Denizin dibi adeta bir altın madeni!

1 milyon TL'lik hazineyi suyun altında buldu! Denizin dibi adeta bir altın madeni!

Antalya'da otobüs şoförlüğü yaparak geçimini sağlayan Erhan Uludağ, pandemi döneminde başladığı denizden metal toplama işini büyüterek milyonlar kazanmayı hedefliyor. Denizin dibinin adeta bir altın madeni olduğunu belirten Uludağ, bu yıl 100 ton metal atık toplamayı hedeflediğini ifade etti.

Gündem

28.08.2024, 17:43

Pandemi döneminde işsiz kalan ve bu süreçte hayatına bambaşka bir yön veren Erhan Uludağ, denizin dibinden milyonlar kazanmayı planlıyor. 

Antalya'da otobüs şoförlüğü yapan ve pandemi döneminde işsiz kalan Uludağ, bu dönemde denizin dibindeki  metal atıkları keşfetti. Tüpsüz dalış yaparak bu atıkları toplamaya başlayan Uludağ, 4 yıldır bu işi yaparak geçimini sağlıyor.

PKK'dan CHP'ye akıl! Terörist elebaşı muhalefet için yol haritası çizdi: Bunu yapmak zorunda kalacaklar PKK'dan CHP'ye akıl! Terörist elebaşı muhalefet için yol haritası çizdi:... Haberi Görüntüle

HEDEF 100 TON METAL

Hedefini yüksek tutan Uludağ bu yıl 100 ton metal atık toplamak ve bu sayede 1 milyon TL kazanmak istiyor. Daha önce 180 ton metal topladığını belirten Uludağ, denizden çıkardığı atıklarla hem çevreyi temizliyor hem de ekonomisine katkı sağlıyor.

Pandemi döneminde başlayan bu sıra dışı iş, Uludağ için adeta bir altın madeni oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading