1 saat boyunca aralıksız çatışmış! İsrail, Yahya Sinvar'la girilen çatışmanın yeni görüntülerini yayınladı!

Filistin direniş hareketi Hamas'ta İsmail Haniye sonrası liderliğe seçilen Yahya Sinvar, İsrail askerleriyle Refah kentinde girdiği çatışmada şehit düştü. Sinvar’ın Gazze’de savaşırken şehit düşmesi Filistinlilerin ve dünyada Filistin'i destekleyen herkesin gururu olurken Sinvar'ın şehit olmadan önce yeni görüntüsü ortaya çıktı. 

Gündem

22.10.2024, 16:50

Hamas Siyasi Büro Başkanı Yahya Sinvar’ın, İsrail güçleriyle girdiği ve şehit olduğu çatışmanın yeni görüntüleri yayınlandı. Sinvar'ın İsrail ordusundaki askerlerle bir saat boyunca çatıştığı ortaya çıktı. 

1 saat boyunca aralıksız çatışmış! İsrail, Yahya Sinvar'la girilen çatışmanın yeni görüntülerini yayınladı! 1 saat boyunca aralıksız çatışmış! İsrail, Yahya Sinvar'la girilen çatışmanın... Haberi Görüntüle

İSRAİL ASKERLERİ SİNVAR'IN OLDUĞU BİNAYA YAKLAŞAMADILAR 

İsrail’e ait Kanal 12 televizyon kanalında yayınlanan görüntülerde çatışmanın bir saat boyunca sürdüğü, İsrail askerlerinin binaya bir türlü yaklaşamadığı ve son çare olarak tank atışıyla hedefe yöneldiği kaydedildi.

Elazığ'da bugün (16 Ekim) okullar tatil mi? 17 Ekim yarın Elazığ'da okul var mı? Elazığ'da bugün (16 Ekim) okullar tatil mi? 17 Ekim yarın... Haberi Görüntüle

"BİNAYA YAKLAŞAMIYORUZ"

16 Ekim Çarşamba günü kayda alınan görüntülerde İsrail askerlerinin, Sinvar’ın bulunduğu evin dört tarafını kuşattığı görülüyor. Bir askerin kafa kamerasından kaydedilen görüntüde askerler aralarında konuşurken eve yaklaşamadıklarını belirtiyor.

"Kadın cinayetleri dursun" diye fotoğraf paylaştı! Altına yapılan yorum tüyler... Haberi Görüntüle

SİNVAR 1 SAAT BOYUNCA İSRAİL ASKERLERİNE DİRENDİ 

Çatışma bir saat boyunca sürüyor. Yahya Sinvar’ın tek başına, onlarca İsrail askerine direndiği görülüyor.Sürekli ateş altında tutulan evde bulunan Sinvar, uzun süren çatışmaya rağmen ele geçirilemiyor.

Her türlü zehirleyici dile karşıyız! Kadınlarla ilgili iğrenç sözler yazan rapçiler ifşalanıyor: İşte mide bulandıran o şarkılar Her türlü zehirleyici dile karşıyız! Kadınlarla ilgili iğrenç sözler yazan... Haberi Görüntüle

SİNVAR'IN OLDUĞU EVE TANK ATEŞİ YAPILDI 

Bunun üzerine kendi aralarında konuşan askerler, eve tank atışı yapılmasını istiyor. Çünkü dronla yapılan kontrolde, daha sonra Sinvar olduğu tespit edilen savaşçının hala hayatta olduğu görülüyor. İsrail işgal güçlerinin saatler boyunca eve girmeye cesaret edemediği ancak bir gün sonra binaya giriş yapılabildiği kaydediliyor.

Esnaf 'darısı diğer hainlerin başına' diyerek duyurdu!Fethullah Gülen öldü, indirim kampanyası yaptı! Esnaf 'darısı diğer hainlerin başına' diyerek duyurdu!Fethullah Gülen öldü, indirim... Haberi Görüntüle

TEK BAŞINA 3 ASKERİ İNDİRMİŞ

Yaşanan çatışmada Yahya Sinvar'ın hem yaralarını sardığı hem de  bir İsrail askeri öldürüp ikisini ağır yaraladığı belirtildi.

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading