11 Ekim Bartın-Zonguldak'ta deprem nerede oldu, merkez üssü neresi?

11 Ekim Bartın-Zonguldak'ta deprem nerede oldu, merkez üssü neresi?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) 11 Ekim Cuma günü Amasra (Bartın) açıklarında şiddetli bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Bölgedeki illerden Zonguldak'ta da sarsıntı hissedildi.  Sarsıntıya yakalanan vatanaşlar ise 11 Ekim Bartın-Zonguldak'ta deprem nerede oldu, merkez üssü neresi? sorularına yanıt aramaya başladı. AFAD depremin verilerini paylaştı.

Gündem

11.10.2024, 10:56

11 Ekim Cuma günü Karadeniz'de korkutan bir deprem meydana geldi. Amasra açıklarında meydana gelen deprem bölge illerden de hissedildi. Bölgede paniğe neden olan sarsıntı sonrası vatandaşlar evlerini terk etti sokaklara çıktı. Sarsıntı sonrası 11 Ekim Bartın-Zonguldak'ta deprem nerede oldu, merkez üssü neresi? soruları pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

İETT'de can pazarı! Seyir halindeki İETT Otobüsü alev aldı İETT'de can pazarı! Seyir halindeki İETT Otobüsü alev aldı Haberi Görüntüle

11 EKİM BARTIN-ZONGULDAK'TA DEPREM NEREDE, HANGİ İLÇEDE OLDU, MERKEZ ÜSSÜ NERESİ?

AFAD'dan gelen açıklamalara göre; Amasra açıklarında meydana gelen sarsıntının 4,8 büyüklüğünde olduğu belirtildi. Sarsıntı komşu illerden de hissedildi. Depremin Bartın'ın Amasra ilçesine 119,64 kilometre mesafede olduğu ve yerin 9.33 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi.

Kan gölüne dönen Lübnan’dan Türkiye’ye göç dalgası yaşanır mı? MSB’den son dakika açıklaması Kan gölüne dönen Lübnan’dan Türkiye’ye göç dalgası yaşanır mı? MSB’den... Haberi Görüntüle

BARTIM-ZONGULDAK'TA DEPREM Mİ OLDU?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinden güncel depremler duyuruldu.  11 Ekim Cuma günü saat 10.16'da merkez üssü Karadeniz açıkları olan 4,8 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading