12 bebeğin fişini para için çekmişlerdi! Yenidoğan çetesinin kan donduran konuşmaları ortaya çıktı: Alem yaparız!

12 bebeğin fişini para için çekmişlerdi! Yenidoğan çetesinin kan donduran konuşmaları ortaya çıktı: Alem yaparız!

İstanbul merkezli bir hastane çetesi akıl almaz bir olayla çalkalandı.12 bebeğin ihmalden öldüğü iddiası üzerine aralarında doktor ve hemşirenin de olduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.  Sağlık çetesi gözaltılar sonrası savcıyı makamında alçakça tehditlerde bulunmuştu. Çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan çete üyelerinin ortaya çıkan ses kayıtları kan dondurdu.     

Gündem

17.10.2024, 11:47

İstanbul'da bir hastanede haksız kazanç sağlamak uğruna masum bebeklerin ölümüne neden olduğu iddiasıyla çalkalanıyor.  Hastanelere çöken sağlık çeteleri 8 bin TL alabilmek 12 bebeği ölüme sürüklemiş. 3 ilde yoğunlaşan çetenin korkunç yöntemleriyle ölen onlarca bebeğin ölümü ise araştırılıyor.

Kim demiş Avrupa insanı medeni? Seküler hayatın çağdaş köpekleri...  Köpek tasmasıyla gezen gençler hangi ülkede? Kim demiş Avrupa insanı medeni? Seküler hayatın çağdaş köpekleri... Köpek... Haberi Görüntüle

ALEM YAPMAK İÇİN PLAN YAPTILAR 

İstanbul ve Tekirdağ’daki yenidoğan bebekler üzerinden haksız kazanç sağlayan ve 12 bebeğin ölümüne neden olan çeteyle ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı. Şüpheliler arasında geçen konuşmalar tüyler diken diken etti. Para için bebekleri öldürmekten çekinmeyen hemşireler, ailelerden para alıp o parayla aleme gitmek için plan yaptı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in işgal ve istila politikası artık bir son bulmalı Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in işgal ve istila politikası artık bir son... Haberi Görüntüle

"ÇOCUĞU  BUGÜN YAŞAT"

12 bebeğin ölümüne neden olan çeteyle ilgili yeni detaylar dehşete düşürdü. Büyük skandalda çetenin tape kayıtları ortaya çıktı. Para için bebekleri öldürmekten çekinmeyen hemşireler, ailelerden para alıp o parayla aleme gitmek için plan yaptı. Hemşire Hasan Basri G'nin fezlekede yer alan konuşmasında, "Doğukan sen çocuğu bugün yaşat tamam mı? Ben ne yapacağım biliyor musun? Gidip babayla anayla görüşeceğim şimdi bugün parayı alacağım. Kanka bugün bir alem yaparız o parayı bir kurtarayım" sözleri şoke etti.

Son dakika... Antalya açıklarında deprem! AFAD verileri açıkladı Son dakika... Antalya açıklarında deprem! AFAD verileri açıkladı Haberi Görüntüle

TELEFON KONUŞMALARI KAN DONDURDU 

12 bebeğin ölümüne neden olan yeni doğan çetesi hakkında hazırlanan fezlekede örgüt üyelerinin teknik takip sırasında kayıt altına alınan telefon konuşmalarına da yer verildi. Hemşire Hasan Basri G.'nin doktor Fırat S. ile olan konuşmasında, yenidoğan bir bebeği usulsüz şekilde başka hastaneye sevk eden örgüt üyeleri bebeğin sevk edildiği hastanedeki hemşirenin hareketlerinden rahatsız olup iletişime geçince dinlemeye takıldı.

Hemşire Hasan Basri G.'yi arayan doktor Fırat S., "Dön dön şoka girmiş ne yapacağını bilmiyor. Eli ayağı karışmış canlandırma da dedim.  Canlandırma yap bir sakin ol ya o çocuk altı kilo, biz dün erişkin yoğun bakım ihtiyacı bulamadığımız için oraya aldık" dedi.

Sezer Çakır kimdir? Sergen Yalçın'dan Sezer Çakır açıklaması! Sezer Çakır kimdir? Sergen Yalçın'dan Sezer Çakır açıklaması! Haberi Görüntüle

"YÜZ ELLİ BİN FİYAT ÇEKECEĞİM"

Hasan Basri G., "Kanka ben onu halledeceğim. Bugün bizim para yatsın en azından kendi paramız yatsın onu bir kurtaralım. Ondan sonra aile ile ameliyat için konuşacağım. Yüz elli bin fiyat çekeceğim. Uygun mudur?"

Lobi sevici Cemal Enginyurt haddini aştı! Bu sözler yenilir yutulur cinsten değil: Keşke Yahudi ve Ermeniler bu ülkeden gitmeseydi! Lobi sevici Cemal Enginyurt haddini aştı! Bu sözler yenilir yutulur... Haberi Görüntüle

"O ÇOCUK ÖLECEK RÜYAMDA GÖRDÜM"

Hakan Doğukan T., "Tamam ama hasta çok dayanmaz haberin olsun akciğerleri boydan boya kapanmış sabah kötüleşmiş kaymış yine"

Hasan Basri G., "Bak a... s... dedim o çocuk ölecek rüyamda gördüm dedim"

Hakan Doğukan T., "Satürasyonu ona kadar düşmüş yani çok dayanmaz sevkini hızlıca yapmamız lazım ölürse başımıza da sıkıntı olacak bak bu çocuk kardiyak hasta uğraşırız yani göndermemiz lazım"

Hasan Basri G., "Doğukan sen çocuğu bugün yaşat tamam mı? Ben ne yapacağım biliyor musun? Gidip babayla anayla görüşeceğim şimdi bugün parayı alacağım. Kanka bugün bir alem yaparız o parayı bir kurtarayım" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading