12 bebek ölümü hangi hastane? Yenidoğan çetesi kapatılan hastaneler listesi

12 bebek ölümü hangi hastane? Yenidoğan çetesi kapatılan hastaneler listesi

Yendioğan çetesi ile ilgili son gelişmeler yakından takip edilmekte. 112 Acil Çağrı Merkezi'nde çalışan bazı kişiler ile ortaklaşa hareket edilerek bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk ederek ölümlerine neden olan ve haksız kazanç sağlamalarıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 9'u İstanbul ve 1'i Tekirdağ Çorlu'da olmak üzere 10 özel hastanenin ruhsatı iptal edilerek kapatıldı.

Gündem

20.10.2024, 12:10

İstanbul’da yenidoğan bebekleri anlaşmalı oldukları hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve ölmelerine sebebiyet veren çeteyle ilgili iddianame daha önceden hazırlanmıştı. 47 şüphelinin yer aldığı iddianamede, 19 hastane ve sağlık şirketinin adı geçmekteydi. Devam eden soruşturma kapsamında 9'u İstanbul ve 1'i Tekirdağ Çorlu'da olmak üzere 10 özel hastanenin ruhsatı iptal edilerek kapatıldı.

28 Ekim Galatasaray-Beşiktaş maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? GS-BJK bilet fiyatları ne kadar? 28 Ekim Galatasaray-Beşiktaş maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? GS-BJK... Haberi Görüntüle

12 BEBEK ÖLÜMÜ HANGİ HASTANEDE?

İstanbul'da, 112 Acil Çağrı Merkezi'nde çalışan bazı kişilerle ortak hareket edilerek bebek acil hastalarını daha önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk ederek ölümlerine sebebiyet veren ve haksız kazanç elde ettikleri öne sürülen 22'si tutuklu 47 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı.

İddianamede, ölen 10 bebek "maktul", 5 kişi "müşteki", Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İstanbul İl Müdürlüğü "suçtan zarar gören", 19 hastane ve sağlık şirketi "malen sorumlu", 47 kişi de "şüpheli" olarak yer aldı.

"Yenidoğan çetesi" soruşturmasında İstanbul'daki 9 özel hastane ile Tekirdağ’da 1 özel hastanenin ruhsatı iptal edilerek kapatıldı.

Yenidoğan bebek hastane

12 bebek ölümü hangi hastane? Yenidoğan çetesi kapatılan hastaneler listesi 12 bebek ölümü hangi hastane? Yenidoğan çetesi kapatılan hastaneler listesi Haberi Görüntüle

YENİDOĞAN ÇETESİ KAPATILAN HASTANE LİSTESİ

Özel Avcılar Hospital Hastanesi,

Özel TRG Hospitalist Hastanesi,

Özel Birinci Hastanesi,

Özel Güney Hastanesi,

Özel Bağcılar Medilife Hastanesi,

Özel Beylikdüzü Medilife Hastanesi,

Özel Reyap İstanbul Hastanesi,

Bağcılar Özel Şafak Hastanesi,

Özel Silivri Kolan Hastanesi,

Özel Reyap Hastanesi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading