12 Ekim İstanbul elektrik kesintisi | BEDAŞ-AYEDAŞ elektrikler ne zaman, saat kaçta gelecek?

12 Ekim İstanbul elektrik kesintisi | BEDAŞ-AYEDAŞ elektrikler ne zaman, saat kaçta gelecek?

İstanbul'da saatler sürecek elektrik kesintisi duyuruldu. BEDAŞ ve AYEDAŞ yapılacak planlı kesintileri resmi internet sitesi üzerinden düzenli olarak yayınlıyor. Elektriği kesilen vatandaşlar ise elektrikler ne zaman, saat kaçta gelecek? sorularına yanıt arıyor.

Gündem

12.10.2024, 12:44

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) ve İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş (AYEDAŞ) 12 Ekim Cumartesi günü kent genelinde yapılacak elektrik kesintilerini duyurdu. Planlı kesintilerin bazı ilçe ve mahallelerde saatlerce süreceği açıklandı. Elektrikleri giden vatandaşlar ise kesintinin ne zaman giderileceğini ve elektriklerin ne zaman geleceğini merak ediyor. 

Kayseri'de 105 asker apar topar hastaneye kaldırıldı! Ambulanslar gece boyunca mekik dokudu Kayseri'de 105 asker apar topar hastaneye kaldırıldı! Ambulanslar gece boyunca... Haberi Görüntüle

12 EKİM İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ

12 Ekim Cumartesi günü İstanbul'da çok sayıda ilçe ve mahallede elektrik kesintisi yaşanacak. tarafından yapılan duyuruya göre 12 Ekim Cumartesi günü İstanbul'da farklı saat aralıklarında elektrik kesintileri uygulanacak. Kesintilerle ilgili bilgi almak için AYEDAŞ'ın Anadolu Yakası kesinti ve arıza işleriyle, BEDAŞ ise Avrupa yakası elektrik tedarik ve arızalarıyla iletişime geçmeniz öneriliyor. 

Canlı yayında şok anlar! Cem Öğretir burnu kanadı... Durumu nasıl? Sağlık durumu iyi mi? Hastaneye kaldırıldı mı? Gizli bir hastalığı mı var? Cem Öğretir durumunu açıkladı! Canlı yayında şok anlar! Cem Öğretir burnu kanadı... Durumu nasıl?... Haberi Görüntüle

BEDAŞ AYEDAŞ ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

Planlı kesintilerde elektriklerin verileceği zaman tahmini olarak belirtiliyor. Ancak arıza durumunda arızanın büyüklüğüne göre elektrik verilmesi saatleri bulabilir. Planlı Elektrik Kesinti listesine, www.bedas.com.tr web sitesinde, Planlı Kesintiler bölümünden ve BEDAŞ 186 mobil uygulamasından sorgulanbilmektedir. Ayrıca Planlı Elektrik Kesintileri hakkında SMS bilgilendirilmesi almak için de BEDAŞ'a başvurabilirsiniz.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading