12500 TL emekli maaşı bu ay yatar mı? Zamlı emekli maaşı Temmuz'da yatacak mı?

12500 TL emekli maaşı bu ay yatar mı? Zamlı emekli maaşı Temmuz'da yatacak mı?

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler merakla beklenen emekli maaş zamlarına dair açıklamayı yaptı. Güler en düşük emekli maaşının 12 bin 500 TL seviyesine çıkacağını belirtti. Emekli maaşlarını almaya hazırlanan milyonlarca emekli ise zamlı maaşların bu ay yatıp yatmayacağını merak ediyor. Peki 12500 TL emekli maaşı bu ay yatar mı? Zamlı emekli maaşı Temmuz'da yatacak mı?

Gündem

16.07.2024, 13:17

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, en düşük emekli maaşına yapılan zam oranını açıkladı. Güler emeklilere seyyanen zam yapılmadığını kök maaşı düşük olan ve maaş zammı alamayacak olan emekli maaşlarında artışa gidildiğini açıkladı. Güler Hazine desteğiyle en düşük aylıların 12.500 liraya tamamlanacağını söyledi. Emekli maaşlarının yatacağı tarih yaklaşırken 12500 TL emekli maaşı bu ay yatar mı? Zamlı emekli maaşı Temmuz'da yatacak mı? soruları gündeme geldi.

Bir tık alma uğrana rezillik! İkbal Uzuner'in bedeninin parçalara bölündüğü surlarda tepki çeken video! Bir tık alma uğrana rezillik! İkbal Uzuner'in bedeninin parçalara bölündüğü... Haberi Görüntüle

12500 TL EMEKLİ MAAŞI BU AY YATAR MI?

Güler zamlı emekli maaşlarının ne zaman hesaplara yatacağı konusunda da açıklamalarda bulundu. Güler açıklamasında "Bunun kanunlaşma süresi var. Yürürlük süresini herhangi mağduriyet oluşmaması için düzenleyeceğiz. Önce komisyon, komisyondan sonra genel kurul, kanunlaştıktan sonra yürütme maddesini bir mağduriyet oluşturmayacak şekilde yarından itibaren düzenleyeceğiz." dedi.

AK Parti'den yeni emeklilik sinyali: Emekli maaşlarına zam çözümü! AK Parti'den yeni emeklilik sinyali: Emekli maaşlarına zam çözümü! Haberi Görüntüle

ZAMLI EMEKLİ MAAŞI TEMMUZ'DA YATACAK MI?

Uzmanlara göre zamlı en düşük memur maaşlarının Temmuz ayında hesaplara yatması oludkça zor görünüyor. Düzenlemenin Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan çıktıktan sonra Genel Kurul’a gelecek. Sonra kanunlaştıktan sonra da Resmi Gazete’ye gönderilmesi bekleniyor. Böyle bir süreç içinde zamlı 12500 TL maaş ödemelerinin bu aya yetişme ihtimali oldukça zor görünüyor. 

Fatih surlarında kafası kesilen kız İkbal Uzuner kimdir? Fatih surlarında kafası kesilen kız İkbal Uzuner kimdir? Haberi Görüntüle

EMEKLİ ZAM FARKI NE ZAMAN YATAR?

Ağustosun ilk haftasında bütün SSK, Bağkur emeklilerinin maaş zam farklarını alması bekleniyor. 

Samsun'da  zincirleme kaza! Yaralılar var Samsun'da zincirleme kaza! Yaralılar var Haberi Görüntüle

EMELİ MAAŞLARI NE ZAMAN YATIYOR?

SSK emeklileri, tahsis numarası son rakamı 9 olanlar her ayın 17'sinde; 7 olanlar 18'inde; 5 olanlar 19'unda; 3 olanlar 20'sinde ve 1 olanlar ise her ayın 21'inde maaş almaya hak kazanır.

Habere Tepki Ver

1

2

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading