Yandex Metrica

13 Ağustos Esenyurt'ta yangın nerede, hangi markette çıktı?

13 Ağustos Esenyurt'ta yangın nerede, hangi markette çıktı?

13 Ağustos'ta Esenyurt'ta çıkan yangın kentin pek çok yerinden görüldü. Göğe yükselen kara dumanlar İstanbul'un pek çok yerinden görülebiliyor. Peki 13 Ağustos Esenyurt'ta yangın nerede, hangi markette çıktı?

Gündem

13.08.2024, 18:07

İstanbul Esenyurt'ta çıkan yangın şehrin pek çok yerinden görüldü. Siyah dumanların kapladığ bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Türkiye'nin hamlesi PKK'yı kudurttu! PKK elebaşı Karasu saklandığı deliğinden konuştu: Bizi sattılar! Türkiye'nin hamlesi PKK'yı kudurttu! PKK elebaşı Karasu saklandığı deliğinden konuştu:... Haberi Görüntüle

13 AĞUSTOS ESENYURT'TA YANGIN NEREDE, HANGİ MAHALLEDE ÇIKTI?

İstanbul Esenyurt'ta çıkan yangının bir zincir markette çıktığı öğrenildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor. Yangının zincir marketin deposundan çıktığı öğrenildi. Yangının çıkış nedenine dair ise henüz bir açıklama gelmedi. 

Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman çıkacak? Erşan Kuneri 2. sezon konusu ne? Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman çıkacak? Erşan Kuneri 2.... Haberi Görüntüle

ESENYURT'TA YANGIN HANGİ MARKETTE ÇIKTI?

Esenyurt'ta çıkan yangının dumanı kilometrelerce uzaklıktan görüldü. Yangının hangi markette çıktığına dair henüz bir açıklama gelmedi.  Olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading