13 Ekim bugün Ankara'da hangi yollar kapalı? Ankara'da yollar ne zaman, saat kaçta açılacak?

13 Ekim bugün Ankara'da hangi yollar kapalı? Ankara'da yollar ne zaman, saat kaçta açılacak?

Ankara'nın başkent oluşunun bu sene 101. yıl dönümü kutlanıyor. Ankara'da bazı yollar ve caddeler 13 Ekim Pazar günü kapalı olacak. Peki 13 Ekim bugün Ankara'da hangi yollar kapalı? Ankara'da yollar ne zaman, saat kaçta açılacak?

Gündem

12.10.2024, 18:00

Ankara'nın başkent oluşunun 101'inci yıl dönümü Ankara'da büyük bir coşku ile kutlanacak. Çeşitli etkinliklerin yapılacağı bu günde kent genelinde bazı yollar, sokak ve caddeler de araç trafiğine kapatılacak. 

Baykar paylaştı! Bayraktar TB3 PT-2 SİHA bir testi daha tamamladı Baykar paylaştı! Bayraktar TB3 PT-2 SİHA bir testi daha tamamladı Haberi Görüntüle

13 EKİM BUGÜN ANKARA'DA HANGİ YOLLAR KAPALI?

Ankara'da 13 Ekim Pazar günü şehrin farklı noktalarında sokak ve caddeler trafiğe kapatılacak. Ankara Emniyet Müdürlüğü kapalı olacak olan yolları duyurdu. Yapılan açıklamada "Cumhuriyet Caddesi'nin Baruthane Kavşak'la Ulus Kavşak arasında kalan bölümü ile Çapa sokak çift yönlü. İhtiyaç duyulması halinde Seğmenler tarafından kortej yürüyüşünün yapılacağı Çankırı Caddesi, Atatürk Bulvarı, Anafartalar Caddesi, Hisar Parkı Caddesi, İpek Caddesi, Bedesten Sokak, Gözcü Sokak, Kalekapası Sokak, Alitaş sokak ile yürüyüş güzergahına bağlanan tüm cadde ve sokaklar çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak." denildi.

2, 3, 4 Ekim Bolu'da okullar tatil mi? Yarın Bolu'da okul yok mu? Kar tatili mi oldu 2, 3, 4 Ekim Bolu'da okullar tatil mi? Yarın Bolu'da... Haberi Görüntüle

ANKARA'DA YOLLAR NE ZAMAN SAAT KAÇTA AÇILACAK?

Ankara'da 13 Ekim'de yollar saat 08.00'den itibaren program bitimine kadar kapalı olacak. Yolların açılacağı saat ise net olarak henüz açıklanmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading