13 il teyakkuzda! Meteoroloji açıkladı: Sıcaklıklar 12 derece birden düşecek

13 il teyakkuzda! Meteoroloji açıkladı: Sıcaklıklar 12 derece birden düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklıkları 6 ila 12 derece düşerken, soğuk ve yağışlı hava etkili olacak. Yağışların, Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Sakarya çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Öte yandan 13 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. 

Gündem

17.10.2024, 09:55

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklıkları 12 derece birden düşecek. Bugünden itibaren soğuk hava gelecek. Anadolu'da yüksek bölgelere kar da yağacak. İstanbul'da da bugün kuvvetli rüzgarla hissedilen sıcaklık 10 dereceye inecek. Ayrıca 13 il için sarı kodlu kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

İstanbul'da dün 19 dereceye ulaşan sıcaklıkların bugün 15 dereceye düşecek. Hava sıcaklığı hissedilir derecede (6-12°C) azalarak ülke genelinde mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor.

A1 Capital'in sahibi Murat Güler kimdir, neden öldü? A1 Capital'in sahibi Murat Güler kimdir, neden öldü? Haberi Görüntüle

KUVVETLİ YAĞIŞLARA DİKKAT

Yağışların, Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Sakarya çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, heyelan, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkat!

Türkiye Karadağ maçı hangi kanalda saat kaçta? Türkiye Karadağ maçı hangi kanalda saat kaçta? Haberi Görüntüle

RÜZGAR KUVVETLİ ESECEK

Rüzgarın, Marmara, Karadeniz ile Ege kıyıları, Akdeniz'in iç kesimlerinde kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa), Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güneyli yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-80 km/sa) eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Kafası karışık turistler! Camiyi gezen erkek turistler etek giydi! Kafası karışık turistler! Camiyi gezen erkek turistler etek giydi! Haberi Görüntüle

13 İL İÇİN SARI KODLU UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bugün 13 il için sarı kodlu kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Sarı kodlu uyarı verilen iller şu şekilde sıralandı;

Ağrı, Artvin, Bitlis, Diyarbakır, Giresun, Muş, Rize, Siirt, Trabzon, Şanlıurfa, Van, Batman ve Iğdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading