Yandex Metrica

13 yaşındaki çocuk okulda dehşet saçtı! Öğrencilerin boğazını kesti, çekiçle vurdu

Rusya'nın Chelyabinsk şehrinde bulunan bir okulda 13 yaşındaki çocuk, sınıf arkadaşlarına bıçak ve havalı tabanca ile saldırdı. Saldırgan bir kız öğrencinin boğazını kesti ve en az dört kişiyi yaraladı.

Gündem

16.09.2024, 16:44

Rusya'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

 Roman G. isimli 13 yaşındaki öğrenci okula bıçak​ ve havalı tabancayla geldi.

Okula girişi sırasında etrafında bulunan öğrencilere rastgele ateş açmaya başlayan saldırgan, bir kız öğrencinin boğazını keserek başına çekiçle vurdu.

Son dakika: Norveç'ten Türkiye kararı! Kısıtlamaları kaldırdılar Son dakika: Norveç'ten Türkiye kararı! Kısıtlamaları kaldırdılar Haberi Görüntüle

''ELİNDEKİ ÇEKİCİ SALLAMAYA BAŞLADI''

Görgü tanıkları, şüphelinin "ilk dersin ortasında siyah giyinmiş halde okula geldiğini, ancak doğrudan sınıfa gitmeyip tuvalete yöneldiğini" söyledi ve ardından gelişen korku dolu anları şöyle anlattı:

"Birkaç dakika sonra çığlık atarak Biyoloji dersinin yapıldığı sınıfa koştu ve elindeki çekici sallamaya başladı. Önce kızlardan birine, sonra öğretmene vurdu. Daha sonra başka bir kız ve bir erkek öğrenciye vurdu, sınıftan çıkıp koridora koştu."

MSB duyurdu: TCG Yıldırım Yunanistan'da MSB duyurdu: TCG Yıldırım Yunanistan'da Haberi Görüntüle

''SADECE ÇIĞLIK ATTI''

57 yaşındaki öğretmen Nina Shoshina, çocukları korumak için saldırganı durdurmaya çalışırken yaralandı.

Öğretmen hastaneden yaptığı açıklamada, saldırganın "dersin bitmesine beş dakika kala Biyoloji sınıfına koştuğunu" belirtti.

"Elinde bir silah ve çekiç vardı. Hiçbir şey söylemedi, sadece çığlık attı." 

Saldırgan çocuğun okulda yakalandığı ve ilk olarak bir psikiyatriye götürüldüğü belirtildi. Saldırıda yaralananlar ise acil olarak hastaneye kaldırıldı. 

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading