Yandex Metrica

14 Temmuz bugün nüfus müdürlükleri açık mı, kapalı mı? KPSS sınavında nüfus müdürlükleri çalışıyor mu?

14 Temmuz bugün nüfus müdürlükleri açık mı, kapalı mı? KPSS sınavında nüfus müdürlükleri çalışıyor mu?

2024 KPSS maratonu 14 Temmuz'da başlıyor. Milyonlarca kişi kamu personeli olabilmek için KPSS sınavında ter dökecek. Olası aksaklıkların önüne geçilmesi için Nüfus Müdürlüklerinin açık olacağı duyuruldu. Vatandaşlar sıra almadan işlemlerini yapabilecek.

Gündem

13.07.2024, 12:02

2024-KPSS Lisans maratonu 11 Temmuz Pazar günü başlıyor. Milyonlarca kişi hayallerini kurduğu kamu personelliğine atanabilmek için KPSS sınavında ter dökecek. KPSS sınavına girecek olan vatandaşlar nüfus müdürlüklerinin açık olup olmadığını araştırıyor. 

Son dakika: KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı Son dakika: KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı Haberi Görüntüle

14 TEMMUZ BUGÜN NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ AÇIK MI, KAPALI MI?

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü 2024 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2024-KPSS Lisans) nedeniyle 14 Temmuz pazar günü açık olacak. 

Hangi fenomenlere para cezası kesildi? 6,4 milyon lira ceza verilen Influencerlar kim? Hangi fenomenlere para cezası kesildi? 6,4 milyon lira ceza verilen... Haberi Görüntüle

KPSS SINAVINDA NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞIYOR MU?

024-KPSS Lisans sınavına girecek olan adayların ihtiyaç duyacakları belgeleri karşılamak amacıyla sınav merkezi olan il ve ilçe nüfus müdürlüklerinin sınav günü 07.00-14.30 saatlerinde nüfus müdürlüklerinin açık olacağı belirtildi.

Bakan Yaşar Güler'den Suriye mesajı: Esad bizi anladı sorunlarımızı çözeriz Bakan Yaşar Güler'den Suriye mesajı: Esad bizi anladı sorunlarımızı çözeriz Haberi Görüntüle

RANDEVU ALMAK GERKİYOR MU?

KPSS sınavı nedeniyle açık olan müdürlüklerde işlemlerin randevusuz gerçekleştirileceği bildirildi. Adayların vakit kaybı yaşamaması için başvurudan önce sınava giriş belgesini ibraz etmesi gerektiği kaydedildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading