15 Ekim'de İstanbul'da İETT otobüsler çalışmıyor mu? Otobüsler neden gelmiyor? ÖHO neden çalışmıyor?

15 Ekim'de İstanbul'da İETT otobüsler çalışmıyor mu? Otobüsler neden gelmiyor? ÖHO neden çalışmıyor?

15 Ekim'de İstanbul'da İETT otobüsler çalışmıyor mu? İstanbul'da binlerce Özel Halk Otobüsü 15 Ekim'de kontak kapatma kararı aldı. 15 Ekim'de işe gidecek olan ve akşam iş çıkışı evine gidecek olan vatandaşlar ÖHO'ların çalışmayacak olmasından dolayı ulaşım sıkıntısı yaşayabilir. Peki 15 Ekim Salı günü otobüsler neden gelmiyor? ÖHO neden çalışmıyor? 

Gündem

04.10.2024, 09:57

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) önünde protesto gösterisi yaptı. İBB'nin Saraçhane'deki merkezinin önünde toplanan Özel Halk Otobüsü sahipleri ödemelerinin alınmadığı için zor durumda olduklarını belirtti. Özel Halk Otobüsü temsilcileri İBB'den ödeme alamadıklarını belirterek 15 Ekim'de kontak kapatma eylemi yapılacağını açıkladı. 15 Ekim'de İstanbul'da İETT otobüsler çalışmıyor mu? soruları ise şimdiden İstanbullular tarafından sorulmaya başlandı. 

TEKNOFEST'e giriş ücretli mi? 2024 TEKNOFEST ziyaretçi kayıt TEKNOFEST'e giriş ücretli mi? 2024 TEKNOFEST ziyaretçi kayıt Haberi Görüntüle

15 EKİM'DE İSTANBUL'DA İETT OTOBÜSLERİ ÇALIŞMIYOR MU?

İETT'ye bağlı binlerce otobüs 15 Ekim'de çalışmaya devam edecek ancak Özel Halk Otobüslerinin 15 Ekim'de grev nedeniyle çalışmayacağı açıklandı. ETT'ye bağlı 3 bin 41 özel halk otobüsü bulunuyor. Bu araçların çalışmayacak olması da İstanbul'da toplu taşımalarda kriz yaşanmasına neden olabilir. Özellikle bazı bölgelerde ulaşım ağırlıklı olarak Özel Halk Otobüsleri ile yapılıyor. Bu bölgelerdeki ulaşım krizinin daha da derinden hissedilmesi bekleniyor. 15 Ekim Salı günü İstanbul'da İETT'ye bağlı Özel Halk Otobüsleri çalışmama kararı aldı.

A takım sil baştan değişecek! AK Parti'de kongre mesaisi: Ankara ve İstanbul sona bırakılacak A takım sil baştan değişecek! AK Parti'de kongre mesaisi: Ankara... Haberi Görüntüle

15 EKİM İSTANBUL'DA OTOBÜSLER NEDEN GELMİYOR?

İETT'ye bağlı özel halk otobüsü sahipleri 15 Ekim'de kontak kapatmaya karar verdi. Özel Halk Otobüsü Platformu sözcüsü avukat Erhan Güneş açıklamasında "15 Ekim 2024 tarihinde, bu zor koşullar altında kontak kapatma kararı aldığımızı üzülerek bildiriyoruz. Bu karar, İstanbul halkını olumsuz etkileyebilir ancak mevcut şartlar altında başka bir çözüm yolumuz kalmamıştır. Sürekli ertelenen sözler ve haksız uygulamalar bizi bu noktaya getirmiştir." dedi. 

Koskoca tır, arı yüzünden yoldan çıktı Koskoca tır, arı yüzünden yoldan çıktı Haberi Görüntüle

15 EKİM'DE ÖHO NEDEN YOK?

İETT'ye bağlı 3 bin 41 özel halk otobüsü temsilcileri İBB'den ödemelerini alamadıklarını öne sürerek 15 Ekim'de grev kararı aldıklarını ve kontak kapatılacağını açıkladı.

Bu kararın önümüzdeki günlerde değişip değişmeyeceği ise merakla bekleniyor. 

Şeyda polisi şehit eden cani katile Casperlar çetesi sahip çıktı: Polisleri şikayet edeceğiz! Şeyda polisi şehit eden cani katile Casperlar çetesi sahip çıktı:... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA KAÇ TANE ÖZEL HALK OTOBÜSÜ VAR?

İstanbul'da İETT otobüslerinin yanında 3 bin 41 özel halk otobüsü bulunuyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading