Yandex Metrica

Sitede Ara

15 gündür hayata tutunmaya çalışıyor! Cinsel istismara Sıla bebeğin son durumu nasıl? Doktorlar ne dedi?

15 gündür hayata tutunmaya çalışıyor! Cinsel istismara Sıla bebeğin son durumu nasıl? Doktorlar ne dedi?

Tekirdağ Malkara’da şiddet nedeniyle beyin kanaması geçirdiği ve istismarına uğradığı ortaya çıkan 2 yaşındaki Sıla bebeğin tedavisi 15'inci gününde devam ediyor. Peki Sıla bebeğin son durumu nasıl?

Gündem

23.09.2024, 17:21

Türkiye Diyarbakır'daki Narin Güran cinayetinin şokunu atlatamadan Tekirdağ'dan gelen haberle bir kez daha sarsılmıştı. 2 yaşındaki Sıla bebek cinsel istismara uğradığı ve hastaneye baygın halde getirildiği ortaya çıkmıştı. Olayla ilgili anne, üvey baba ve komşunun 2 erkek çoğunu tutuklanmıştı. Peki Sıla bebeğin son sağlık durumuyla ilgili doktorlar ne diyor? 

Tekirdağ'da annesi tarafından 'Uyanmıyor' denilerek hastaneye götürülen 2 yaşındaki Sıla bebeğin beyin kanaması geçirdiği ve cinsel saldırıya uğradığı anlaşılmıştı.İncelemelerde 2 yaşındaki bebeğin vücudunda çok sayıda diş izi olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada komşunun oğlu olduğu belirtilen 13 yaşındaki K.A. ve 14 yaşındaki G.K.'nın da aralarında olduğu 5 kişi tutuklandı. 

Hakiki Koç Turizm iflas mı etti? Hakiki Koç Turizm bilet para iadesi yapılacak mı? Hakiki Koç Turizm iflas mı etti? Hakiki Koç Turizm bilet... Haberi Görüntüle

ABLASI KORUMA ALTINDA

Malkara Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü de aile ve komşuların bilgisine başvurdu. Bakiye Y., kızının bıraktığı komşularında televizyon ünitesinden düşerek yaralandığını iddia etti. Müdürlük, anne ve üvey baba Sanlı Ö. hakkında suç duyurusunda bulunurken, ailenin 5 yaşındaki diğer kızları koruma altına alındı.

İsrail'in şehit ettiği Ayşenur Ezgi Eygi'nin öldürülmesindeki keskin nişancı detayı ortaya çıktı İsrail'in şehit ettiği Ayşenur Ezgi Eygi'nin öldürülmesindeki keskin nişancı detayı... Haberi Görüntüle

"ÇOCUĞUMA BAKTIĞIMDA MORLUKLARIN OLDUĞUNU GÖRDÜM"

Uyuşturucu kullanmaktan ve polise tehditten suç kaydı olduğu belirlenen anne Bakiye Y. ifadesinde, "İş olduğunda çocuğumu Kani A.'nın evine bırakıyordum. İlk olayda bana çocuğumun düştüğünü söylediler. Eve gelip, çocuğuma baktığımda vücudunda morluklar vardı. Hastaneye götürdüm, çocuğun düştüğünü söyledim, daha sonra tedavisini yapıp eve gönderdiler. En son yaşanan olayda komşuma gidip, çocuğuma baktığımda yine morlukların olduğunu gördüm. Baygındı, ben de 112'yi çağırdım. Sonrasında Malkara Devlet Hastanesi'ne götürdük. Oradan şehir hastanesine sevk ettiler" dedi.

İlk ders zili bugün çaldı milyonlarca öğrenci ders başı yaptı: Yeni müfredat hayata geçti İlk ders zili bugün çaldı milyonlarca öğrenci ders başı yaptı:... Haberi Görüntüle

SILA BEBEĞİN DURUMU NASIL? 

Tekirdağ Barosu Başkanı Egemen Gürcün, 11 Eylül'de yaptığı açıklamada, Sıla bebeğin cinsel istismara uğradığının adli tıp raporlarıyla kesinleştiğini ifade etti. Şiddete ve cinsel istismara uğrayan Sıla bebeğin tedavisi, Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nde sürüyor. Bebeğin hayati tehlikesinin sürdüğü ve durumunun stabil olduğu belirtildi.

Ukrayna'dan İHA/SİHA karşılığında buğday ithalatı yapıldığı iddia edilmişti! Bakanlıktan açıklama Ukrayna'dan İHA/SİHA karşılığında buğday ithalatı yapıldığı iddia edilmişti! Bakanlıktan açıklama Haberi Görüntüle

"MÜJDELİ HABERLERİ BEKLİYORUZ"

 Hastane önünde Sıla bebekten gelecek iyi bir haberi bekleyen teyzeleri  Aslı Tatar ve Elif Akyüz, ,"Bugün 15'inci gün, durumu aynı. Makinelere bağlı yaşıyor, doktorlarımızdan müjdeli haberleri bekliyoruz. Her gün buradayız, Rabbimin onu bize bağışlaması için dua ediyoruz. S.Y.'den güzel bir bilgi alabilmek için geliyoruz. Babam, bebeğin dedesi kendisini görüyor, seviyor, okşuyor, o bize yetiyor. Rabbim bir an önce onu bize bağışlasın, yapanların da en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz. Doktorların sadece bir umut, bitkisel hayat olarak eve gelebilir diye en son konuşmaları oldu" dediler. 

Aslı Tatar, Tekirdağ 1'inci Aile Mahkemesi'nde Sıla bebeğin velayetini almak için Bakiye Yeniçeri ve eşi Ü.A.Y.'ye açtıkları davanın sürdüğünü belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading