15 Temmuz bugün Balıkesir'de otobüsler bedava mı? Balıkesir'de toplu taşıma ücretsiz mi?

15 Temmuz bugün Balıkesir'de otobüsler bedava mı? Balıkesir'de toplu taşıma ücretsiz mi?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Balıkesir'de de çeşitli anma etkinlikleri ile geçirilecek. Resmi tatil günlerinden olan 15 Temmuz'da pek çok ilimizde toplu taşıma ücretsiz oldu. Balıkesir'de yaşayan vatandaşlarımız ise 15 Temmuz'da (bugün) Balıkesir'de otobüsler bedava mı? sorusuna yanıt arıyor. Beklenen açıklama geldi.

Gündem

15.07.2024, 11:24

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü tüm Türkiye'de çeşitli etkinlikler ve anma programları ile geçirielcek. 15 Temmuz şehitlerimiz saygıyla ve minnetle anılacak, dualar okunacak. 15 Temmuz Pazartesi günü pek çok ilimizde ise toplu taşımaların ücretsiz olmasına karar verildi. Bursa'da yaşayan vatandaşlar ise 15 Temmuz bugün Balıkesir'de otobüsler bedava mı? Balıkesir'de toplu taşıma ücretsiz mi? sorularına yanıt aramaya başladı.

Devlet Tiyatroları'nda skandal! Yata yata ceplerini doldurdular: 70'ten fazla oyuncu kayıplarda ama devletten maaş alıyor! Devlet Tiyatroları'nda skandal! Yata yata ceplerini doldurdular: 70'ten fazla oyuncu... Haberi Görüntüle

15 TEMMUZ BUGÜN BALIKESİR'DE OTOBÜSLER BEDAVA MI?

15 Temmuz'da işe gitmek üzere evden çıkan vatandaşlar toğlu taşımaların ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın'dan toplu taşıma kullanmak isteyenleri sevindiren açıklamayı yaptı. Ahmet Akın açıklamasında 15 Temmuz'da Balıkesir'de toplu taşımaların ücretsiz olacağını duyurdu.

Soykırımın 1. yıl dönümünde Trump'tan Gazze çıkışı: Monako'dan daha iyi hale gelebilir! Soykırımın 1. yıl dönümünde Trump'tan Gazze çıkışı: Monako'dan daha iyi... Haberi Görüntüle

BALIKESİR'DE TOPLU TAŞIMA 15 TEMMUZ'DA ÜCRETSİZ Mİ?

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın açıklamasında "Tüm resmi ve dini bayramlarda olduğu gibi ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde de ulaşımın ücretsiz olacağını söyledi."

İstanbul Valisi Gül'den Şişli Belediye Başkanı Şahan'ın polemik yaratan sözlerine tepki: 'Önce pislikten geçilmeyen arka sokakları temizle' İstanbul Valisi Gül'den Şişli Belediye Başkanı Şahan'ın polemik yaratan sözlerine... Haberi Görüntüle

15 TEMMUZ BUGÜN İSTANBUL'DA OTOBÜSLER BEDAVA MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre pek çok ilimizde toplu taşıma ücretsiz oldu. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek. Ayrıca 15 Temmuz'da İBB'ye bağlı toplu taşıma araçlarının da ücretsiz hizmet vermesi bekleniyor. İstanbul'da İETT otobüsleri, metro ve metrobüslerin 15 Temmuz Pazartesi günü bedava olması bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading