15 Temmuz bugün İzmir'de otobüsler bedava mı? ESHOT, metro toplu taşıma İzmir'de ücretsiz mi?

15 Temmuz bugün İzmir'de otobüsler bedava mı? ESHOT, metro toplu taşıma İzmir'de ücretsiz mi?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle pek çok kentimizde toplu taşımaların ücretsiz olmasına karar verildi. Resmi tatil günleri arasında yer alan 15 Temmuz'da işe gitmek zorunda olan çalışanlar 15 Temmuz bugün İzmir'de otobüsler bedava mı? ESHOT, metro toplu taşıma İzmir'de ücretsiz mi? sorularını soruyor.

Gündem

09.07.2024, 15:46

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü tüm Türkiye'de çeşitli etkinlikler ve anma programları ile geçirilecek. Darbe girişimi sırasında şehit olan sivil, asker ve polislerimiz dualarla anılacak. Resmi tatil günlerinden olan 15 Temmuz'da pek çok ilimizde toplu taşımalar da ücretsiz oldu. İzmir'de yaşayan vatandaşlar ise 15 Temmuz bugün İzmir'de otobüsler bedava mı? ESHOT, metro toplu taşıma İzmir'de ücretsiz mi? sorularına yanıt arıyor. 

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda yayınlanacak? Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda yayınlanacak? Haberi Görüntüle

15 TEMMUZ'DA İZMİR'DE OTOBÜSLER BEDAVA MI?

İzmir'de 15 Temmuz 2024 Pazartesi günü toplu taşıma araçlarının ücretsiz mi yoksa indirimli mi olacağına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. İlerleyen günlerde konuya dair açıklama gelebilir. Konuya dair detaylı bilgi için HİM ALO 153 Çağrı Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. 

Domuz eti çıkan köfteci kim? Hangi köftecide domuz eti bulundu? Domuz eti çıkan köfteci kim? Hangi köftecide domuz eti bulundu? Haberi Görüntüle

15 TEMMUZ'DA ESHOT, METRO, OTOBÜS ÜCRETSİZ Mİ?

15 Temmuz Pazartesi günü İzmir'de raylı sistem (İZBAN) ücretsiz olacak. İzmir'de otobüs seferlerinin ise ücretsiz olup olmadığına dair henüz resmi bir duyuru gelmedi. 

İkbal Uzuner'i vahşice öldürmüştü: O surlara çıkan merdivenlere demir bariyer önlemi İkbal Uzuner'i vahşice öldürmüştü: O surlara çıkan merdivenlere demir bariyer... Haberi Görüntüle

15 TEMMUZ TOPLU TAŞIMA BEDAVA MI?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle 15 Temmuz'da Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattı seferleri ücretsiz olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading