16 Ekim Malatya deprem nerede, hangi ilçede oldu? Depremin merkez üssü neresi?

Malatya'da 16 Ekim'de meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem pek çok ilde şiddetli hissedildi. Deprem'in merkez üssü ise AFAD tarafından açıklandı. 16 Ekim Malatya deprem nerede, hangi ilçede oldu? Peki Malatya 5.9 büyüklüğünde deprem kaç saniye sürdü?

Gündem

16.10.2024, 11:09

16 Ekim Çarşamba günü saat 10.46'da Güneydoğu Anadlu bölgesi şiddetli bir depremle sarsıldı. Deprem İç Anadolu illerinden de hissedildi. Elazığ, Diyarbakır gibi illerden de hissedilen depremin büyüklüğü AFAD tarafından açıklandı. AFAD verilerine göre depremin büyüklüğü 5.9.

Erdoğan net konuştu: Herkes şunu iyi anlasın Türkiye büyük bir ülkedir! Erdoğan net konuştu: Herkes şunu iyi anlasın Türkiye büyük bir... Haberi Görüntüle

16 EKİM MALATYA DEPREMİ NEREDE, HANGİ İLÇEDE OLDU?

Depremin merkez üssünün Malatya'nın Kale ilçesi olduğu açıklandı. Deprem Diyarbakır, tunceli ve Elazığ'da da hissedildi.

malatya_deprem_16_Ekim.JPG

"Çürümüş beyinli kalbi kararmış bir mahluk!" Sözde oyuncu ve yönetmen... Haberi Görüntüle

MALATYA 5.9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM KAÇ SANİYE SÜRDÜ?

Depremin kaç saniye sürdüğü ile ilgili henüz resmi bir duyuru gelmedi. 

Ceza infaz siteminde köklü değişiklik: 2 yılın altında ceza alanlar da cezaevine girecek Ceza infaz siteminde köklü değişiklik: 2 yılın altında ceza alanlar... Haberi Görüntüle

ALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklamasında "AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başladı." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading