17 Ekim'de okullar tatil mi? Perşembe hangi illerde okullara yağmur tatili var

17 Ekim'de okullar tatil mi? Perşembe hangi illerde okullara yağmur tatili var

Meteoroloji'den bazı iller gök gürültülü ve kuvvetli yağış uyarısı geldi. Başta İstanbul olmak üzere Yalova, Kocaeli, Sakarya, Bolu, Karabük, Batman, Siirt, Kırklareli, Ağrı, Erzurum, Muş, Adana, Mersin, Düzce, Zonguldak, Sinop, Kars, Van'da yaşayan öğrencilerde 17 Ekim okullar tatil mi sorusuna yanıt aramakta. Peki, 17 Ekim Perşembe günü hangi illerde okullara yağmur tatili var?

Gündem

16.10.2024, 00:47

Meteoroloji'den pek çok il için gök gürültülü ve kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Orta ve Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkii, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu yağışlardan en çok etkilenecek yerler arasında yer aldı.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, “Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkii, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, İstanbul, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Bolu, Karabük, Batman ve Siirt çevreleri ile Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Ağrı çevreleri ile Erzurum'un güney, Muş'un doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor” ifadelerine yer verildi.

Meteoroloji'den gelen uyarılar sonrasında İstanbul, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Bolu, Karabük, Batman, Siirt, Kırklareli, Ağrı, Erzurum, Muş, Adana, Mersin, Düzce, Zonguldak, Sinop, Kars, Van'da 17 Ekim'de okullar tatil mi sorusuna yanıt aranmaya başlandı.

17 Ekim okullar tatil

Elazığ'da bugün (16 Ekim) okullar tatil mi? 17 Ekim yarın Elazığ'da okul var mı? Elazığ'da bugün (16 Ekim) okullar tatil mi? 17 Ekim yarın... Haberi Görüntüle

17 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji'den gelen gök gürültülü ve kuvvetli yağış uyarısı sonrasında öğrenciler İstanbul, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Bolu, Karabük, Batman, Siirt, Kırklareli, Ağrı, Erzurum, Muş, Adana, Mersin, Düzce, Zonguldak, Sinop, Kars, Van'da 17 Ekim'de okullar tatil olacak mı sorusuna yanıt aramakta. Ancak şu ana kadar valiliklerden bir açıklama yapılmadığından 17 Ekim Perşembe günü okullar tatil değildir.

İllerin valiliğinden 17 Ekim Perşembe günü tatil haberi gelir gelmez içeriğimizde yer alacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading