Yandex Metrica

Sitede Ara

17 ilde FETÖ'ye KISKAÇ darbesi: Çok sayıda şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada FETÖ'ye yönelik 17 ilde düzenlenen "Kıskaç-27" operasyonlarında 34 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Gündem

14.09.2024, 14:22

İçişleri Bakanlığı'nın eli kanlı terör örgütü FETÖ'ye yönelik düzenlediği operasyonlar hız kesmeden devam ediyor.

Adana, Antalya, Balıkesir, Bursa, Çorum, Denizli, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Kocaeli, Manisa, Malatya, Mardin, Osmaniye, Samsun, Şanlıurfa ve Zonguldak’ta FETÖ’ye yönelik düzenlenen “KISKAÇ-27” operasyonları düzenlendi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada FETÖ'ye yönelik 17 ilde düzenlenen "Kıskaç-27" operasyonlarında 34 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Doğrulanmış ilan 15 Eylül'de zorunlu mu? 15 Eylül'den sonra cezası var mı? Doğrulanmış ilan 15 Eylül'de zorunlu mu? 15 Eylül'den sonra cezası... Haberi Görüntüle

OPERASYONUN DETAYLARI

Düzenlenen operasyonlarda şüphelilerin; örgütün sözde “Askeri Mahrem Yapılanması, Emniyet Mahrem Yapılanması, Güncel Yapılanması ve Finans Yapılanması” içerisinde faaliyette bulundukları öğrenildi.

Şahısların ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları ve örgütün kripto haberleşme programı “ByLock” kullanıcısı oldukları, ifade ve teşhislerde adlarının geçtiği ve FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile aranma kaydı bulunduğu tespit edildi.

Operasyonlar sonucu;

Çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Müge Anlı'da şoke eden itiraf! Kocasını öldürdüğü adamla sarmaş dolaş pozları ortaya çıktı! Müge Anlı'da şoke eden itiraf! Kocasını öldürdüğü adamla sarmaş dolaş... Haberi Görüntüle

''FETÖ'CÜLERE GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ''

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

''Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Terör örgütleri ve onların iş birlikçilerine karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading