18 Ekim okullar tatil mi? İşte 18 Ekim'de tatil olan iller

18 Ekim okullar tatil mi? İşte 18 Ekim'de tatil olan iller

Malatya ve Sivas'ta yaşanan deprem felaketleri sonrasında Malatya, Elazığ, Adıyaman, Batman, Şanlıurfa ve Sivas'ta 18 Ekim okullar tatil mi sorusu gündeme geldi. Öğrenciler ve veliler valiliklerden gelecek haberleri beklemeye başladı. Peki, yarın 18 Ekim'de hangi illerde okullara deprem tatili var?

Gündem

17.10.2024, 18:27

Malatya'da 5.9 Sivas'ta ise 4.7 büyüklüğünde yaşanan deprem felaketleri sonrasında valiliklerden gelen son dakika açıklaması ile 17 Ekim'de bazı illerde okullar tatil ilan edilmişti. Malatya'nın Kale ilçesi ve Sivas'ın Merkez ilçelerinde yaşanan depremlerle birlikte öğrenciler ve veliler, valiliklerden gelecek haberlere kilitlendi.

Malatya merkezli dün yaşanan deprem özellikle Diyarbakır ve Elazığ'da büyük bir paniğe sebebiyet verirken birçok işyeri, okul gibi alanlar tamamen boşaltıldı. Depremin sonrasında bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken Sivas'ta yaşanan depremde de herhangi bir can ve mal kaybına rastlanmadı.

Arina Glazunova kimdir? TikTok fenomeni Arina Glazunova öldü mü? Arina Glazunova kimdir? TikTok fenomeni Arina Glazunova öldü mü? Haberi Görüntüle

18 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Malatya ve Sivas merkezli yaşanan depremler sonrasında Malatya, Elazığ, Adıyaman, Batman, Şanlıurfa ve Sivas'ta okullar 17 Ekim'de tatil ilan edildi. Ancak şu ana kadar valiliklerden gelen bir haber olmadığından Malatya, Elazığ, Adıyaman, Batman, Şanlıurfa ve Sivas'ta yarın 18 Ekim Cuma gününde okullar tatil değildir.

18 Ekim okullar tatil mi

Malatya ve Sivas'ta yaşanan depremler sonrasında 17 Ekim'de Malatya, Elazığ, Adıyaman, Batman, Şanlıurfa ve Sivas'ta okullar tatil ilan edildi.

Habere Tepki Ver

0

30

2

4

0

0

1

2

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading