Yandex Metrica

Sitede Ara

18 Eylül İzmir Sertap Erener konseri iptal mi edildi? Konser neden yapılmadı?

18 Eylül İzmir Sertap Erener konseri iptal mi edildi? Konser neden yapılmadı?

Ünlü şarkıcı Sertab Erener 18 Eylül'de İzmir'de konser vermeye hazırlanıyordu. Konser biletlerinin satışı devam ederken Sertap Erener'den flaş bir açıklama geldi. 18 Eylül İzmir Sertap Erener konseri iptal mi edildi? Ünlü şarkıcı İzmir'de planlanan konserin iptal edildiğini sosyal medya paylaşımında duyurdu. Peki konser neden yapılmadı, neden iptal edildi?

Gündem

18.09.2024, 16:13

Ünlü şarkıcı Sertab Erener'den gelen açıklama İzmir'de konseri bekleyen binlerce kişiyi üzdü. 18 Eylül Çarşamba günü İzmir'de yapılması planlanan Sertap Erener konserinin biletleri de satışa çıkmıştı. Bilet alan ve konser saatini bekleyen vatandaşları üzen duyuru geldi.

Milli İstihbarat Akademisi eğitim hayatına başladı! İlk derse İbrahim Kalın katıldı Milli İstihbarat Akademisi eğitim hayatına başladı! İlk derse İbrahim Kalın... Haberi Görüntüle

SERTAP ERENER İZMİR KONSERİ İPTAL Mİ EDİLDİ?

Sertap Erener 18 Eylül'de İzmir konserinin iptal edildiğini açıkladı. Erener açıklamasını sosyal medyadan yaptı. Erener, "Temmuz ayından beri süregelen konser iptallerinin hiç birisinin benimle ilgili olmadığını belirtmek isterim" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında arbede! AK Partili ve CHP'li üyeler birbirine girdi İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında arbede! AK Partili ve CHP'li... Haberi Görüntüle

SERTAP ERENER KONSERİ NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Erener konserin iptal neden olarak organizasyon şirketinin gerekli koşulları sağlamamasını gösterdi. Erener açıklamasında "Herkese merhaba, öncelikle bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için çok üzgünüm. 18 Eylül'de İzmir'de, biletleri hâlâ satışta olan konserimi, organizasyon şirketinin konserin gerçekleşmesi için gerekli koşulları sağlayamamasından ötürü iptal etmek zorunda kalıyorum. Yine aynı nedenlerden Temmuz ayından beri süregelen konser iptallerinin hiç birisinin benimle ilgili olmadığını belirtmek isterim. Sağlık problemleri dışında bir konseri iptal edip sizleri yarı yolda bırakmak, 32 yıllık kariyerimin en büyük korkusudur. Bu yüzden bütün dinleyicimlerimden özür dilerim.  Pek yakında sizlerle başka konserlerde buluşmak heyecanlı ile. Sizi çok seviyorum anlayışınız için teşekkür ederim." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading