Yandex Metrica

Sitede Ara

18 Temmuz TFF başkanlık sonuçları saat kaçta belli olur? TFF seçim sonucu ne zaman açıklanır?

18 Temmuz TFF başkanlık sonuçları saat kaçta belli olur? TFF seçim sonucu ne zaman açıklanır?

Türk futbolunun yeni patronu belli oluyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 18 Ağustos Perşembe günü Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul'a gidiyor. Seçimde yarışmaya hak kazanan isimler TFF tarafından açıklandı. Servet Yardımcı adaylıktan çekilmesiyle Mehmet Büyükekşi, İbrahim Hacıosmanoğlu seçimde yarışacak. Sonuçlar heyecanla beklenirken 18 Temmuz TFF başkanlık sonuçları saat kaçta belli olur? TFF seçim sonucu ne zaman açıklanır? soruları pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

17.07.2024, 15:34

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 18 Temmuz'da seçime gidiyor. Mehmet Büyükekşi yönetimini beğenmeyen kulüpler Büyükekşi'yi istifaya davet etmişti. Özellikle Fenerbahçe Büyükekşi yönetimiyle artık yola devam edilemeyeceğini belirtmişti. TFF seçim karara alarak yeni başkanını belirleyecek. Seçim sonuçları ise yakından takip edilecek. 18 Temmuz TFF başkanlık sonuçları saat kaçta belli olur? TFF seçim sonucu ne zaman açıklanır? soruları ise pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı. 

Sergio Oliveira hangi takıma transfer oldu? Sergio Oliveira transferinden Galatasaray ne kadar kazandı? Sergio Oliveira hangi takıma transfer oldu? Sergio Oliveira transferinden Galatasaray... Haberi Görüntüle

18 TEMMUZ TFF BAŞKANLIK SONUÇLARI SAAT KAÇTA BELLİ OLUR?

18 Temmuz'da Ankara'da TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda yeni başkan seçilecek. Öncelikle ibra ve bütçe oylaması yapılacak, ardından başkanlık seçimine geçilecek. Toplantı Ankara'daki JW Marriott Hotel'de saat 11.00'de başlayacak.

İlk toplantıda salt çoğunluk (161 delege) aranacak. Eğer çoğunluk sağlanmazsa genel kurul bir gün sonra delege tam sayısının 3'te biriyle (107) toplanabilecek. İkinci oturumda da çoğunluğun olmaması halinde genel kurul 26 Temmuz'da çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak.

Başkanlık seçim sonuçlarının saat kaçta açıklanacağına dair net bir bilgi bulunmuyor ancak tahminlere göre sonuçların akşama doğru belli olması oldukça muhtemel.

Eylem Tok ve oğlunun davasında yeni gelişme! Tepki çeken bilir kişi raporu: Ölüye saygı duysunlar! Eylem Tok ve oğlunun davasında yeni gelişme! Tepki çeken bilir... Haberi Görüntüle

TFF SEÇİM SONUCU NE ZAMAN AÇIKLANIR?

TFF'de seçimi kazanan isimin öğleden sonra akşama doğru aralığında açıklanması bekleniyor. 

İETT'nin kabarık sicili ölüm saçıyor! Son 1 yılda kazalarda kaç kişi öldü, kaç kişi yaralandı? İETT'nin kabarık sicili ölüm saçıyor! Son 1 yılda kazalarda kaç... Haberi Görüntüle

TFF BAŞKAN ADAYLARI KİMLER? 

TFF'den yapılan resmi duyuruda "İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Mehmet Büyükekşi ve Servet Yardımcı" başkan adaylığı için yarışmaya hak kazandı. Ancak Servet Yardımcı adaylıktan çekildiğini duyurmuştu.  TFF Başkanlığı için İbrahim Hacıosmanoğlu ve Mehmet Büyükekşi yarışacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading