Yandex Metrica

Sitede Ara

19 gün sonra acı haber! Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldı: Çuvaldan Kur'an-ı Kerim çıktı

19 gün sonra acı haber! Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldı: Çuvaldan Kur'an-ı Kerim çıktı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı. Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'den 19 gün sonra acı haber geldi. 

Gündem

09.09.2024, 00:04

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları 19 gündür aralıksız olarak devam ediyordu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, acı haberi verdi.

2024 LGS puanları iptal mi edildi? LGS yerleştirme yeniden mi yapılacak liseler değişecek mi? 2024 LGS puanları iptal mi edildi? LGS yerleştirme yeniden mi... Haberi Görüntüle

NARİN'DEN ACI HABER

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 19 gündür kayıp olan Narin’den acı haber geldi. Her yerde aranan küçük kızın cansız bedeni bulundu.

Acı haberi duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun” ifadelerini kullandı.

Mavi Vatan'a 'masal' diyen UBER Namık, BRICS söylentisiyle çılgına döndü: Cevap için ABD'yi beklemedi Mavi Vatan'a 'masal' diyen UBER Namık, BRICS söylentisiyle çılgına döndü:... Haberi Görüntüle

"CESET DEFORME OLMUŞ"

Diyarbakır Barosu Nahit Eren, Narin'in ölümüyle ilgili, "Cansız beden saklanmış aslında. Bedeninin uzun süre suda kaldığını gösteriyor bulgular. Maalesef bedeni sudan kalmadan kaynaklı deforme olmuş, bunu da üzülerek söyleyelim. Atılmış halde değil, saklanmış" ifadelerini kullandı.

BYD iş başvurusu 2024 | BYD iş ilanları neler? BYD iş başvurusu nereden nasıl yapılır? BYD iş başvurusu 2024 | BYD iş ilanları neler? BYD... Haberi Görüntüle

GÖZALTILAR ARTIYOR

Soruşturma kapsamında ise bugün 21 kişi gözaltına alındı.

Narin toprağa verildi spiker Sena Alkan canlı yayında hüngür hüngür ağladı Narin toprağa verildi spiker Sena Alkan canlı yayında hüngür hüngür... Haberi Görüntüle

"DERE YATAĞINDA ÇUVAL İÇİNDE BULUNDU" 

Gazeteci Emrullah Erdinç'in iddiası ise dikkat çekti. Narin'in cansız bedeninin dere yatağındaki bir çuval içinde bulunduğunu söyleyen Erdinç, "Çok üzgünüm Narin'den acı haber geldi. 19 gündür aranan Narin Güran'ın cansız bedeni köye 3 km mesafedeki dere yatağında bir çuval içinde bulundu" ifadelerini kullandı.

12 yıl sonra bir ilk! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mısır Cumhurbaşkanı Sisi'den önemli mesajlar 12 yıl sonra bir ilk! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mısır Cumhurbaşkanı... Haberi Görüntüle

BOĞULARAK MI ÖLDÜRÜLDÜ?

Gazeteci Emrullah Erdinç şunları söyledi:

"Dere yatağında çuval içinde Narin'in cesedi bulunuyor. Sabah saatlerinde bir bilgi geliyor. Gelen bilgi üzerine jandarma timleri apar topar ihbarın yapıldığı alana gidiyorlar.

Arama çerçevesinde Narin'in cesedinin gömüldüğünü düşünmüyorlardı, o yüzden dere yataklarına yoğunlaşmışlardı. Bugünkü ihbar arama çalışmalarını sonlandırdı.

Narin'e ait olduğu belirtilen bir kırmızı terlik vardı, daha sonra terliğin Narin'e ait olmadığı söyleniyordu. Narin'in cesedinin bulunduğu dere yatağında kırmızı terliğinin bulunmuş olduğu yer. Daha önce orada aranmıştı." 

Erdinç başka bir paylaşımında ise "Melek kızımız Narin'in bulunduğu Eğertutmaz Deresi'nde daha önce bir pembe terlik bulunmuş ancak ailesi terliğin Narin'e ait olmadığını söylemişti" dedi. 

Gazeteci Erdinç ayrıca, Narin Güran'a ilişkin adli tıp ön raporundan ifadeler paylaştı.

Buna göre Narin'in boynunda boğma izi tespit edildi; naaşı 15 gün boyunca suda kaldı ve minik kızın ayak kemiğinde de kırığa rastlandı. 

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın konuyla ilgili yürüttüğü soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında amca S.G. de dahil 21 kişi tutuklu bulunuyor.

Melisa Saran kimdir? Miss Turkey 20 numaralı yarışmacı kim, adı ne? Melisa Saran kimdir? Miss Turkey 20 numaralı yarışmacı kim, adı... Haberi Görüntüle

NARİN'LE BİRLİKTE KUR'AN-I KERİM ÇIKTI

21 Ağustos günü Kur'an kursuna gittikten sonra bir daha evine dönmeyen Narin Güran'ın (8) çuval içindeki bedeni, yeraltı görüntüleme cihazıyla tespit edildi. 

Buna ilişkin edindiği bilgileri paylaşan Asuva Savunma adlı şirketin sahibi Remzi Başbuğ, minik Narin'in cansız bedeniyle birlikte çuvaldan Kur'an-ı Kerim çıktığını, olay yerinde çekilmiş fotoğrafları gördüğünü kaydetti. 

Başbuğ şunları anlattı:

"Dere kenarında yaklaşık 75 santimetre derinlikte bulundu. Tabanı ise 1,5 metreydi. Yüzeyde, içi taşla doldurulmuş çuval ve çuvaldan çıkarıldığında kızcağızımızın elinde Kur'an-ı Kerim vardı. Kızımız bıçaklanarak katledilmiş ve oraya atılmış bir şekilde." 

Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij kimdir? Ahu Tuğba'nın kızı nereli, kaç yaşında? Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij kimdir? Ahu Tuğba'nın kızı nereli, kaç... Haberi Görüntüle

NARİN NASIL KAYBOLDU?

Narin Güran 21 Ağustos günü öğleden sonra Kur'an kursuna gittikten sonra bir daha eve dönmedi. Ailesi Narin'i önce kendi imkanlarıyla aradı. Ardından diğer köylüler de devreye girdi.

Akşama dek sonuç alınamayınca Narin'in babası Arif Güran, saat 20.00 sıralarında jandarma karakoluna giderek kızının kayıp olduğunu bildirdi. Bunun üzerine ekipler Narin için seferber oldu. Narin son olarak Eğertutmaz deresinde aranıyordu.

Habere Tepki Ver

0

4

3

10

1

0

0

2

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading