19 Mayıs'ta otobüsler ücretsiz mi? İstanbul-İzmir-Ankara toplu taşıma 19 Mayıs'ta bedava mı?

19 Mayıs'ta otobüsler ücretsiz mi? İstanbul-İzmir-Ankara toplu taşıma 19 Mayıs'ta bedava mı?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta büyük bir coşkuyla kutlanacak. 19 Mayıs'ta pek çok ilimizde toplu taşıma hizmetlerinin de ücretsiz olması bekleniyor. İzmir'de ESHOT, Ankara'da EGO ve İstanbul'da İETT otobüslerini kullanmak isteyen vatandaşlar ise 19 Mayıs'ta otobüsler ücretsiz mi? İstanbul-İzmir-Ankara toplu taşıma 19 Mayıs'ta bedava mı? sorularına yanıt aramaya başladı.

Gündem

19.05.2024, 18:42

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı ülkemizde resmi tatiller arasında yer alıyor. 19 Mayıs 2024 senesinde Pazar gününe denk geliyor. Milli bayramlardan olan 19 Mayıs'ta yurt genelinde çeşitli etkinlikler ve kutlamalar yapılacak. 19 Mayıs dolayısıyla pek çok ilimizde de toplu taşımalar bedava olacak. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nda Ankara, İzmir ve İstanbul'da raylı sistemlerin ücretsiz oldu. Peki İstanbul'da, Ankara'da ve İzmir'de otobüsler 19 Mayıs'ta bedava mı?

Han Kang kimdir? Romanları hangileri? 2024 Nobel Edebiyat Ödülü'nü hangi eseri ile aldı? Han Kang kimdir? Romanları hangileri? 2024 Nobel Edebiyat Ödülü'nü hangi... Haberi Görüntüle

19 MAYIS'TA OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ? (İSTANBUL-ANKARA-İZMİR)

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı 2024 yılında Pazar günü kutlanacak. Milli bayramlardan biri olan 19 Mayıs'ta ülke genelinde etkinlikler düzenlenecek. 19 Mayıs'taa  Ankara, İzmir ve İstanbul'da raylı sistemlerin ücretsiz olmasına karar verildi. Otobüs ulaşımlarının ücretsiz olup olmasığı konusunda ise henüz belediyelerden resmi bir duyuru gelmedi. 

Daron Acemoğlu'nun eşi Asuman Özdağlar kimdir? Daron Acemoğlu'nun eşi Asuman Özdağlar kimdir? Haberi Görüntüle

19 MAYIS'TA HANGİ ULAŞIM ARAÇLARI BEDAVA?

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 19 Mayıs Pazar günü Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattı vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek. Şehir içi otobüslerin ücretsiz olup olmadığı konusunda ise henüz resmi bir duyuru gelmedi. 

19 Mayıs'ta otobüsler ücretsiz mi.jpg

İstanbul Boğazında çarpışan gemiler hangi ülkenin? İstanbul Boğazında çarpışan gemiler hangi ülkenin? Haberi Görüntüle

19 MAYIS'TA İSTANBUL'DA İETT OTOBÜSLER BEDAVA MI?

19 Mayıs'ta İstanbul'da otobüs seferleri vatandaşlara geçtiğimiz yıllarda ücretsiz olmuştu. 2024 yılında İBB'den konuya dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. 2023 yılında 19 Mayıs için İBB'den yapılan duyuruda "19 Mayıs (2023) perşembe günü İETT seferleri Cumartesi sefer tarifesine göre yapılacaktır. Tüm toplu ulaşım araçları bayram süresince ücretsiz olarak hizmet verecek. Havalimanı hatları ve Adalar'da yapılan seferler uygulamaya dahil değildir." denilmişti. 2024 yılında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nda İETT otobüslerin bedava olup olmadığı konusunda henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

İstanbul'da deniz ulaşımına sis engeli: Gemi trafiği durduruldu seferler iptal edildi İstanbul'da deniz ulaşımına sis engeli: Gemi trafiği durduruldu seferler iptal... Haberi Görüntüle

ANKARA'DA 19 MAYIS'TA OTOBÜSLER (TOPLU TAŞIMA) BEDAVA MI?

Ankara'da 19 Mayıs'ta Başkentray seferleri ücretsiz olacak. Kent genelinde EGO otobüslerinin ücretsiz olup olmadığı ise henüz netlik kazanadı. Ankara Büyülkşehir Belediyesi'nden konuya dair henüz resmi bir duyuru gelmedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sırbistan'a 'SİHA' satacak mısınız sorusuna dikkat çeken yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sırbistan'a 'SİHA' satacak mısınız sorusuna dikkat çeken yanıt Haberi Görüntüle

İZMİR'DE ESHOT OTOBÜSLER 19 MAYIS'TA ÜCRETSİZ Mİ?

İzmir'de İZBAN seferleri 19 Mayıs'ta ücretsiz olacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden 19 Mayıs'ta toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığına dair resmi bir açıklama henü gelmedi. 

Yarın 7 Ekim okullar tatil mi? Pazartesi hangi illerde okullara yağmur tatili var? Yarın 7 Ekim okullar tatil mi? Pazartesi hangi illerde okullara... Haberi Görüntüle

19 MAYIS NEDİR?

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı her sene 19 Mayıs'ta kutlanır. 19 Mayıs Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin milli bayramlarından biridir.  19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkmıştır ve bu gün, İtilaf Devletleri'nin işgaline karşı Türk Kurtuluş Savaşı'nın başladığı gün kabul edilir. 19 Mayıs Türkiye'nin bağımsızlığını kazanması açısından önemli bir gündür. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading