Yandex Metrica

2 Eylül Pazartesi okullar açılacak mı? 1. sınıf ve 5. sınıflar 2 Eylül'de okula başlayacak mı? (2024-2025)

2 Eylül Pazartesi okullar açılacak mı? 1. sınıf ve 5. sınıflar 2 Eylül'de okula başlayacak mı? (2024-2025)

3 aylık yaz tatilinin sonuna gelindi. Yüz binlerce öğrenci yeni eğitim öğretim döneminde okul sıralarındaki yerlerini almaya hazırlanıyor. 2024-2025 2 Eylül Pazartesi okullar açılacak mı? 9 Eylül'de açılacak olan okullar bazı sınıflar için 2 Eylül'de açılacak. 1. sınıf ve 5. sınıflar 2 Eylül'de okula başlayacak mı? Okula uyum haftası eğitimleri kapsamında öğrenciler okula erken başlayacak.

Gündem

28.08.2024, 09:14

3 aylık yaz tatili sona eriyor. Milyonlarca öğrenci ve 1 milyona yakın öğretmen okullarına kavuşuyor. 2024-2025 eğitim öğretim dönemi pek çok sınıf için 9 Eylül'de başlayacak. Ancak bazı sınıflarda uygulanan uyum haftası eğitimleri kapsamında okullar 1 hafta erken açılacak. Öğrencilerin, okullarına, öğretmenlerine ve arkadaşlarına daha kolay alışabilmesi için yapılan uyum haftası eğitimlerine yüz binlerce öğrenci katılacak.

Araba almak isteyenler dikkat! En çok bu markalar satıldı Araba almak isteyenler dikkat! En çok bu markalar satıldı Haberi Görüntüle

2 EYLÜL PAZARTESİ OKULLAR AÇILACAK MI?

Okul öncesi ve birinci sınıf öğrencileri için okullarda uyum eğitimleri yapılacak ve bu eğitimler 2 Eylül'de başlayacak. Yüz binlerce öğrenci 2 Eylül'den itibaren okullarında olacak.

Okula yeni başlayacak minikler için uyum haftası öğrenme ortamını görmeleri, öğretmenleri ve arkadaşlarını tanımaları için önemli.

Diğer sınıflar için ise okullarda eğitimler 9 Eylül'de başlayacak.

İmamoğlu cenazesine katılmamıştı! Şehit üsteğmenin vasiyeti ortaya çıktı: 'Cenazeme gelmesinler' İmamoğlu cenazesine katılmamıştı! Şehit üsteğmenin vasiyeti ortaya çıktı: 'Cenazeme gelmesinler' Haberi Görüntüle

1. SINIF VE 5. SINIFLAR 2 EYLÜL'DE Mİ OKULA BAŞLAYACAK?

1. sınıf, anaokulu için uyum haftası eğitimleri düzenlenecek. Yüz binlerce öğrenci uyum haftası nedeniyle okullarında olacak. Uyum haftası eğitimleri 2 Eylül'de başlayacak.

Şehit Ayşenur'ün ata evi Türk bayraklarıyla donatıldı! 'Buraya defnedilmesini istiyoruz' Şehit Ayşenur'ün ata evi Türk bayraklarıyla donatıldı! 'Buraya defnedilmesini istiyoruz' Haberi Görüntüle

 AİLELER ÇOCUKLARINI MOTİVE ETMELİ

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erten Gökçe, "Anne babalar, çocuklarının yanında olmalı ve onlarla konuşmalılar. ‘Artık okula başlıyorsun, senin için yepyeni ve güzel bir dönem başlıyor. Oyunların ve çalışmaların olacak, biz de senin hep yanında olacağız’ şeklinde çocukları cesaretlendirip teşvik etmeliler" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading