Yandex Metrica

Sitede Ara

2 Türk hayatını kaybetmişti! Dışişleri Bakanlığı'ndan Almanya'daki yangına ilişkin açıklama: Yakın takipteyiz!

2 Türk hayatını kaybetmişti! Dışişleri Bakanlığı'ndan Almanya'daki yangına ilişkin açıklama: Yakın takipteyiz!

Bir Türk anne ve 5 yaşındaki oğlu Almanya'nın Eberswalde kentinde çıkan yangında hayatını kaybetmişti. Olaya ilişkin açıklama yapan Dışişleri Bakanlığı, "Berlin Başkonsolosluğumuz yanan binada incelemelerde bulunmuştur. Gelişmeler yakından takip edilmektedir" açıklamasını yaptı.

Gündem

16.09.2024, 16:43

Başkent Berlin'in kuzeyinde bulunan Eberswalde kentinde bir evde çıkan yangında, bir Türk anne ile 5 yaşındaki oğlunun hayatını kaybettiği öğrenildi.

Reeder ReeV Fancy fiyatı ne kadar? Reeder elektrikli otomobil menzili ne kadar? Reeder ReeV Fancy fiyatı ne kadar? Reeder elektrikli otomobil menzili... Haberi Görüntüle

ÇIKAN YANGINDA İKİ TÜRK HAYATINI KAYBETTİ

Yerel polis, Eberswalde'nin merkezinde bulunan 3 katlı bir binanın hem iş yeri kısmında hem de konut olan tarafında yangın çıktığını, iki kişinin hayatını kaybettiğini ve 6 kişinin yaralandığını bildirdi.

Aktarılan ilk bilgilerde vefat edenlerin bir Türk anne ile 5 yaşındaki oğlu olduğu öğrenildi. Binanın alt katında bir döner dükkanı bulunduğu ve yangının çıkış sebebinin bilinmediği belirtildi.

Narin cinayetinde gözler Adli Tıp Kurumu'nda: İşte düğümü çözecek rapor Narin cinayetinde gözler Adli Tıp Kurumu'nda: İşte düğümü çözecek rapor Haberi Görüntüle

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'DAN AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulunan Dışişleri Bakanlığı, Almanya'nın Eberswalde şehrinde çıkan bir yangında 2 Türk vatandaşının hayatını kaybetmesiyle ilgili şu ifadeleri kullandı;

"Almanya'nın Eberswalde şehrinde dün (15 Eylül) çıkan bir yangında iki vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgili yerel makamlar tarafından soruşturma başlatılmıştır. Berlin Başkonsolosluğumuz yanan binada incelemelerde bulunmuştur. Gelişmeler yakından takip edilmektedir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading