20 Ekim bugün Vatan Caddesi kapalı mı? Saat kaçta açılacak?

20 Ekim bugün Vatan Caddesi kapalı mı? Saat kaçta açılacak?

İstanbul Valiliği'nden sürücüleri ilgilendiren önemli bir duyuru geldi. Buna göre 20 Ekim Pazar günü İstanbul'da binlerce kişinin kullandığı cadde ve yolların trafiğe kapalı olacağı açıklandı. Vatan Caddesi'nden (Adnan Menderes Bulvarı) geçmek isteyen sürücüler 20 Ekim bugün Vatanda Caddesi kapalı mı? sorularına yanıt arıyor. Peki Vatan Caddesi saat kaçta açılacak?

Gündem

19.10.2024, 17:43

İstanbul Valiliği 20 Ekim (bugün) İstanbul'da bazı yolların araç trafiğine kapalı olacağını duyurdu. Hem uluslararası bisiklet yarışı hem de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın etkinlikleri kapsamında İstanbul'da kapatılacak olan yolların listesi açıklandı. Her gün binlerce aracın geçtiği Vatan Caddesi'nin kapalı olup olmadığı ise sürücüler tarafından sorulmaya başlandı. Peki 20 Ekim bugün Vatan Caddesi kapalı mı? Saat kaçta açılacak?

Çok Güzel Hareketler'in Zeynep Koçak'ı ne Yaptı? Son halini görenler şoke oldu! Görünüşü ağzınızı açtıracak... Çok Güzel Hareketler'in Zeynep Koçak'ı ne Yaptı? Son halini görenler... Haberi Görüntüle

20 EKİM VATAN CADDESİ BUGÜN KAPALI MI AÇIK MI?

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak. Kapalı olan yollar arasında Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) de bulunuyor. 

Sansürcü Meta'nın Hamas alerjisi! Zuckerberg'in adamları TBMM eski Başkanı Şentop'un taziye paylaşımını sildi Sansürcü Meta'nın Hamas alerjisi! Zuckerberg'in adamları TBMM eski Başkanı Şentop'un... Haberi Görüntüle

VATAN CADDESİ SAAT KAÇTA AÇILACAK?

Vatan Caddesi'nin 29 Ekim provaları nedeniyle 20 Ekim Pazar günü kapalı olacağı açıklandı. Ayrıca 29 Ekim tören günü saat 06.00 itibarıyla program bitimine kadar Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) ile buna çıkan tüm yollar uygun noktalardan trafiğe kapatılacak.

Terör dayanışması! PKK'dan imamlara İsrail uyarısı: Haklarında konuşmayın! Terör dayanışması! PKK'dan imamlara İsrail uyarısı: Haklarında konuşmayın! Haberi Görüntüle

YOLLAR BUGÜN NEDEN KAPALI?

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, "Tour de France, L'etape By Tour de France Uluslararası Bisiklet Yarışı" ile "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 101. Yıl Dönümü Ekinlikleri" kapsamında bazı yollar trafiğe kapatılacak. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading