Yandex Metrica

20 Haziran bugün yollar bedava mı? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ücretsiz mi?

20 Haziran bugün yollar bedava mı? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ücretsiz mi?

Milyonlarca kişi Kurban Bayramı'nı İstanbul dışında geçirdi. Memleketlerine giden İstanbullular kente dönüş yolunda yoğun trafiğe neden oldu. Bayram tatilinin 9 güne çıkartılması kararı sonrası İstanbul'da yaşayan vatandaşlar 20 Haziran Perşembe günü yolların ücretsiz mi yoksa paralı mı olduğu sorusuna yanıt arıyor. Peki 20 Haziran bugün yollar bedava mı? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ücretsiz mi?

Gündem

20.06.2024, 15:08

İstanbul'da kent içi toplu taşıma hizmetleri ile yollar ve köprüler Kurban Bayramı nedeniyle ücretsiz oldu. Kurban bayramının sona ermesinin ardından milyonlarca sürücü geri dönüş yoluna düştü. Trafikte yoğunluk yaşanırken sürücüler yolların ve köprülerin ücretsiz olup olmadığı sorusuna yanıt arıyor. 20 Haziran bugün yollar bedava mı? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ücretsiz mi? soruları ise pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Zehir tacirlerine Narkoçelik darbesi: 13 ilde çok sayıda kişi yakalandı Zehir tacirlerine Narkoçelik darbesi: 13 ilde çok sayıda kişi yakalandı Haberi Görüntüle

20 HAZİRAN BUGÜN YOLLAR BEDAVA MI?

20 Haziran Perşembe günü yola çıkan vatandaşlar yollara ücret ödeyip ödemeyeceğini merak ediyor. Kurban Bayramı tatili boyunca Karayolları sorumluluğunda olan yollar ücretsiz oldu. 20 Haziran'da da yollardan ücret alınmayacak. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 15 Haziran Cumartesi günü saat 00.00’dan 24 Haziran Pazartesi günü saat 07.00’a kadar yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kullanımları ücretsiz olacak. 

Irak İçişleri Bakanlığı duyurdu: Kerkük, Erbil ve Duhok'taki yangınların failleri PKK çıktı! Irak İçişleri Bakanlığı duyurdu: Kerkük, Erbil ve Duhok'taki yangınların failleri... Haberi Görüntüle

20 HAZİRAN'DA 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ ÜCRETSİZ Mİ?

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü 9 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca ücretsiz olacak. Köprüler 24 Haziran Pazartesi günü saat 07.00’a bedava olacak. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading