Yandex Metrica

2024 ABD Başkanlık Düellosu (Biden-Trump) saat kaçta hangi kanalda?

2024 ABD Başkanlık Düellosu (Biden-Trump) saat kaçta hangi kanalda?

ABD Başkanlık seçimine az bir süre kala adaylar seçim çalışmalarına da hız verdi. Cumhuriyetçi Parti'nin Başkan Adayı Donald Trump ile Demokrat Parti Başkan Adayı Joe Biden kozlarını ekranlarda paylaşacak. Biden-Trump düellosu ülkemizden de canlı olarak yayınlanabilecek. Peki 2024 ABD Başkanlık Düellosu (Biden-Trump) saat kaçta hangi kanalda?

Gündem

27.06.2024, 16:11

ABD Başkanlık seçimlerine sayılı günler kaldı. Küresel piyasaların yakından takip ettiği seçim süreci için Biden ve Trump kozlarını televizyon ekranında paylaşacak. Tüm dünyanın merakla beklediği düello ülkemizden de canlı olarak ekranlara gelecek.

Güvenlik paketli araç satış zorunluluğu ertelendi mi? GSR paketi olmayan otomobillerin satışı 31 Ağustos'a mı ertelendi? Güvenlik paketli araç satış zorunluluğu ertelendi mi? GSR paketi olmayan... Haberi Görüntüle

ABD BAŞKANLIK DÜELLOSU (BİDEN-TRUMP) SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Donald Trump ile Joe Biden kozlarını ekranlarda paylaşacak. Seçmenlerden oy isteyen iki aday canlı yayında karşı karşıya gelecek. 2024 ABD Başkanlık Düellosu, perşembeyi cumaya bağlayan gece 04:00'te CNN TÜRK ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Bankalar yarın açık mı? 20-21 Haziran bankalar açık mı, kapalı mı? Bankalar hangi gün açılacak? Bankalar yarın açık mı? 20-21 Haziran bankalar açık mı, kapalı... Haberi Görüntüle

ABD SEÇİMLERİ NE ZAMAN?

2024 ABD başkanlık seçimleri, 5 Kasım 2024 Salı günü yapılacak. Seçimler kapsamında milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Seçmenlerin seçeceği Seçiciler kurulu, Aralık ayında ise başkanı ve başkan yardımcısını seçecektir.

Seçimi kazanarak başkan olan aday göreve 20 Ocak 2025 Pazartesi günü başlayacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading