DOLAR

34.25

%-0 expand_less

EURO

37.64

%-0 expand_less

ALTIN

2921.50

%-0 expand_less

BIST

9109.34

%0 expand_less

BTC ($)

62174.75

%-0.4 expand_more

2024 BİLSEM mülakat sonuçları neden açıklanmadı? Saat kaçta açıklanacak? (Bireysel değerlendirme)

2024 BİLSEM mülakat sonuçları neden açıklanmadı? Saat kaçta açıklanacak? (Bireysel değerlendirme)

2024 Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) i ön değerlendirme uygulamaları sonuçları geçtiğimiz aylarda açıklanmış ve bireysel değerlendirmeye hak kazanan öğrenciler mülakatlara katılmıştı. BİLSEM mülakatlarına katılan öğrenciler sınav sonuçlarının açıklanmasını heyecanla bekliyor. BİLSEM bireysel değerlendirme sonuçlarının 31 Temmuz'da açıklanacağı duyurulmuştu. 2024 BİLSEM mülakat sonuçları neden açıklanmadı? Saat kaçta açıklanacak? soruları ise MEB'in sitesine giren veliler tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

31.07.2024, 09:58

Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) ön değerlendirme sınavları geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. 10 Şubat-14 Nisan tarihleri arasında tamamlanan sınavın sonuçlarının ilan edilmesiyle bireysel değerlendirmeye hak kazanan öğrenciler açıklanmıştı. Bireysel ön değerlendirme (sözlü sınav) süreciise 26 Temmuz'da tamamlanmıştı. Öğrenciler ve veliler ise BİLSEM mülakat (bireysel ön değerlendirme) sonuçlarının açıklanmasını heyecanla beklemeye başladı. 

İran'ın İsrail saldırısında kaç kişi öldü, kaç kişi yaralandı? İran'ın füze saldırısında ölü sayısı kaç? İran'ın İsrail saldırısında kaç kişi öldü, kaç kişi yaralandı? İran'ın... Haberi Görüntüle

2024 BİLSEM MÜLAKAT SONUÇLARI NEDEN AÇIKLANMADI?

2024 BİLSEM mülakat sonuçlarını 31 Temmuz Çarşamba günü MEB tarafından açıklanacağı belirtilmişti. Ancak sabah saatlerinde sonuçların henüz ilan edilmediği görüldü. Veliler ise 2024 BİLSEM mülakat sonuçları neden açıklanmadı? sorularını sormaya başladı. Sonuçların önümüzdeki saatlerde duyurulması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail saldırılarıyla ilgili uyarmıştı! Milli Savunma Bakanı Güler ve Dışişleri Bakanı Fidan Meclis'i bilgilendirecek Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail saldırılarıyla ilgili uyarmıştı! Milli Savunma Bakanı Güler... Haberi Görüntüle

2024 BİLSEM SÖZLÜ SINAV SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

BİLSEM bireysel değerlendirme sınav sonuçlarının 31 Temmuz'da açıklanması bekleniyor. Sonuçların saat kaçta açıklanacağına dair ise henüz resmi bir duyuru gelmedi. BİLSEM sonuçları için MEB'in duyuruları yakından takip edilmeli. 

Faciaya ramak kalmıştı! 35 yolcusu olan şehirlerarası otobüs cayır cayır yandı Faciaya ramak kalmıştı! 35 yolcusu olan şehirlerarası otobüs cayır cayır... Haberi Görüntüle

BİLSEM SONUÇLARI NEREDEN SORGULANIR?

BİLSEM'e kayıt hakkı kazanan öğrenciler, 31 Temmuz'da duyurulacak. BİLSEM sınav sonuçları www.meb.gov.tr adresinden öğrenebilecek.

Vaniköy'den sonra Sarıyer! İBB göz yumuyor: Boğaz'da bir kaçak villa daha ortaya çıktı Vaniköy'den sonra Sarıyer! İBB göz yumuyor: Boğaz'da bir kaçak villa... Haberi Görüntüle

BİLSEM KAYITLARI NE ZAMAN?

Bilsem kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri 05-29 Ağustos 2024 tarihlerinde yapılması bekleniyor. Kayıt tarihleri için okulunuzdan ve BİLSEM'den bilgi almanız öneriliyor. 

Habere Tepki Ver

4

5

3

3

3

0

1

2

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading