Yandex Metrica

Sitede Ara

2024 DGS sınav sonuçları açıklandı mı? DGS sonuçları ne zaman açıklanacak?

2024 DGS sınav sonuçları açıklandı mı? DGS sonuçları ne zaman açıklanacak?

2024 DGS sınav sonuçları açıklandı mı? Yüzbinlerce öğrenci önlisans eğitimlerini 4 yıllık lisans seviyesine çıkarmak için DGS sınavında ter döktü. 30 Haziran Pazar günü yapılan sınavda ter döken adaylar heyecanla sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı. Peki DGS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Gündem

12.07.2024, 17:03

DGS sınavına 30 Haziran Pazar günü yüz binlerce kişi katıldı. 2 yıllık önlisans eğitimlerini 4 yıllık lisans eğitimine çıkarmak isteyen öğrenciler Dikey Geçiş Sınavı'na girip tercih yapması gerekecek. Adaylara sınavda sayısal ve sözel testlerden oluşan 100 soru soruldu. 135 dakika toplam süresi olan adaylar sınavın ardından sonuçların açıklanmasını heyecanla beklemeye başladı.

Kayıp Narin Güran'dan bir iz var mı? Anne ve amca gözaltına alındı Kayıp Narin Güran'dan bir iz var mı? Anne ve amca... Haberi Görüntüle

2024 DGS SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

ÖSYM, DGS sınav sonuçlarını henüz açıklamadı. Adaylar sınav sonuçlarını https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden sorgulayacak. Ancak sınav sonuçları henüz açıklammadı. 

Polat davasında tutuklu kalmadı! Dilan Polat'ın lüks araçları hakkında karar verildi! Polat davasında tutuklu kalmadı! Dilan Polat'ın lüks araçları hakkında karar... Haberi Görüntüle

2024 DGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

30 Haziran Pazar günü yapılan DGS sınavının sonuç açıklama tarihi belli oldu. 2024 DGS sonuçları ise 14 Ağustos'ta açıklanması bekleniyor.

Zehir tacirlerine NARKOÇELİK darbesi: Çok sayıda sokak satıcısı yakalandı Zehir tacirlerine NARKOÇELİK darbesi: Çok sayıda sokak satıcısı yakalandı Haberi Görüntüle

DGS SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

DGS sonuçları ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden veya mobil uygulamalarından T.C. Kimlik Numaraları ve şifre ile sorgulanabilir.

Narin'in kaybıyla birlikte herkes merak ediyor! Rakamlar korkunç: Türkiye'de kaç çocuk kayıp? Narin'in kaybıyla birlikte herkes merak ediyor! Rakamlar korkunç: Türkiye'de kaç... Haberi Görüntüle

DGS TERCİHLERİ NE ZAMAN?

DGS tercihlerinin ne zaman başlayacağına dair resmi bir açıklama gelmedi. Ancak geçtiğimiz sene tercihler Ağustos ayının son haftası itibariyle başlamıştı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading