Yandex Metrica

2024 İstanbul'da hangi plajlar ücretsiz? İstanbul'daki plaj ücretleri ne kadar?

2024 İstanbul'da hangi plajlar ücretsiz? İstanbul'daki plaj ücretleri ne kadar?

İstanbul'da havaların ısımasıyla birlikte, şehir dışına çıkamayı palnlamayan vatandaşlar, İstanbul'da gidilecek plajları araştırmaya başladı. Çocuklu ailelerin özellikle tercih ettiği plajların yanı sıra herkese hitap eden işletmeler yakından takip ediliyor. Buna göre İstanbul'da gidilecek ücretsiz ve ücretli plajları sizin için derledik. 2024 İstanbul plaj fiyatları..

Gündem

28.06.2024, 10:54

Haziran ayının son haftalarında havaların ısınmasıyla birlikte, İstanbul'da denize girilecek yerler araştırılmaya başladı.

İstanbul haillerindeki birçok tesiste, yalnızca şezlong ve şemsiye kullanımının giriş ücretine dahil olmakla birlikte fiyatlar hafa içi ve hafta sonu olarak değişiklik göstermektedir.

Kanserde endişe verici tablo: Vaka artış hızı engellenemiyor Kanserde endişe verici tablo: Vaka artış hızı engellenemiyor Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DAKİ PLAJLARA GİRİŞ ÜCRETİ 2024

Sarıyer'deki işletmlere giriş ücretleri 250 TL ile 750 Tl arasında değişiklik gösterirken Şile'de kişi başı giriş ücretleri 200 TL ile 600 Tl arasında değişiklik gösteriyor. Florya'daki tesislerin giriş ücretieri 500 Tl civarında olduğu gözlenmendi. Büyükada^dali giriş ücretleri 500 TL ile 600 TL arasında, hafta sonu ise 800 lirayı aşan fiyatlar ortaya çıkıyor.

MİT'ten Suriye'deki provokasyonlarla ilgili açıklama: Eylemde bulunanlar yakalandı! MİT'ten Suriye'deki provokasyonlarla ilgili açıklama: Eylemde bulunanlar yakalandı! Haberi Görüntüle

EN PAHALI PLAJ

Sedef Adası'nda denize girmek isteyen vatandaşlar, kişi başı 1000 TL giriş ücreti veriyor. Bu fiyatlar, İstanbul'un birçok yerindeki plajların ücretlerine kıyasla oldukçe pahalı.

Kaya Sabancı kimdir? Kaya Sabancı ne iş yapıyor? Kaya Sabancı kimdir? Kaya Sabancı ne iş yapıyor? Haberi Görüntüle

İBB PLAJ TESİSLERİ FİYATLARI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Plajlarına, . İstanbulkart ile giriş yapılacak Caddebostan ve Florya Güneş Plajı’nda genel ücret 60 lira olarak belirlenirken, öğrenciler için bu ücret 30 lira oldu.

Bir orman yangını daha! 3 hektarlık alan zarar gördü Bir orman yangını daha! 3 hektarlık alan zarar gördü Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DAKİ ÜCRETSİZ PLAJLAR

Caddebostan 2 Halk Plajı

Florya Plajı

Yeşilköy Plajı

Caddebostan 3 Halk Plajı

Şile Akçakese Plajı

Şile Ayazma Plajı

Şile Kumbaba Plajı

Kilyos Burç Plajı

Kilyos Değirmenburnu plajı

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading