Yandex Metrica

2024 KPSS önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak?

2024 KPSS önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖSYM'nin en geniş katılımlı sınavlarından biri olan KPSS ön lisans sınavında yüz binlerce aday ter döktü. 1 Eylül Pazar günü yapılan sınavın sonuçları ise heyecanla bekleniyor. Peki 2024 KPSS önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak?

Gündem

02.09.2024, 10:25

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) tarafından düzenlenen KPSS ön lisans oturumu 1 Eylül'de 81 il ve Lefkoşa'da uygulandu. 3 bin 273 bina ve 60 bin 574 salonda yapılan sınava 1 milyondan fazla kişinin ter döktüğü düşünülüyor. 2024 KPSS ön lisans sınavına katılan adaylar için soru kitapçığı ve cevap anahtarı ÖSYM'nin sitesinden yayınlandı. Adaylar kendi netlerini hesaplarken bir yandan da sıralamalarını öğrenmek için sonuçların açıklanmasını bekliyor.

Son dakika... Binali Yıldırım hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl? Son dakika... Binali Yıldırım hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl? Haberi Görüntüle

2024 KPSS ÖNLİSANS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2024 KPSS Önlisans sınavında adaylara 60 Genel Yetenek ve 60 Genel Kültür sorusu soruldu. Saat 10.15'te başlayan sınav 12:25’te sona erdi. 130 dakikada tüm soruları yanıtlamak için uğraşan adaylar sınav sonrası sonuçların açıklanacağı zamanı merakla beklemeye başladı. 2024 KPSS Önlisans sınav sonuçları, 20 Eylül tarihinde açıklanacak. Sonuçlar ÖSYM’nin sonuc.osym.gov.tr adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek. 

Narin cinayetinde yeni görüntü ortaya çıktı: Meğer o tarihte jandarma kamerasına takılmış Narin cinayetinde yeni görüntü ortaya çıktı: Meğer o tarihte jandarma... Haberi Görüntüle

KPSS SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

KPSS önlisans soruları ve cevap anahtarı ÖSYM'nin sitesinden yayınlandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), sınavın bitiminden saatler sonra soru ve cevap anahtarını yayınladı. Adaylar, ÖSYM’nin aday işlemleri sistemi üzerinden sınavda sorulan tüm sorulara ve doğru cevaplarına ulaşabiliyor.

WhatsApp'tan kullanıcılarına büyük jest! Topluluk yöneticilerine para dağıtacak WhatsApp'tan kullanıcılarına büyük jest! Topluluk yöneticilerine para dağıtacak Haberi Görüntüle

2024 KPSS ÖNLİSANS SINAVINA KAÇ KİŞİ KATILDI?

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, sınava başvuran kişi sayısını açıkladı. Buna göre; KPSS Ön Lisans sınavına 1 milyon 205 bin 899 aday başvurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading