Yandex Metrica

2024 KPSS önlisans sonuçları neden açıklanmadı, ne zaman açıklanacak? 20 Eylül KPSS önlisans saat kaçta açıklanacak?

2024 KPSS önlisans sonuçları neden açıklanmadı, ne zaman açıklanacak? 20 Eylül KPSS önlisans saat kaçta açıklanacak?

1 Eylül 2024 tarihinde düzenlenen KPSS önlisans sınav sonuçlarının açıklanması için geri sayım başladı. KPSS sınav sonuçlarını öğrenmek için 20 Eylül'de ÖSYM'nin sonuç açıklama sayfasını ziyaret eden memur adayları 2024 KPSS önlisans sonuçları neden açıklanmadı, ne zaman açıklanacak? sorusuna yanıt amaraya başladı. Peki 20 Eylül KPSS önlisans saat kaçta açıklanacak?

Gündem

20.09.2024, 09:41

KPSS ön lisans sonuçlarında heyecan dorukta... 1 Eylül 2024 tarihinde düzenlenen KPSS önlisans sonuçlarını 1 milyondan fazla aday katılmıştı. Aradan geçen 20 günün ardından sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. ÖSYM sınav takvimine göre, 2024 KPSS Önlisans sınav sonuçları için beklenen gün geldi. Sonuçların 20 Eylül 2024 Cuma günü açıklanması bekleniyor. ÖSYM'nin sonuç açıklama sayfasına giden adaylar ise sonuçların henüz açıklanmadığını görünce şaşırdı. Peki 2024 KPSS önlisans sonuçları neden açıklanmadı, ne zaman açıklanacak? 20 Eylül KPSS önlisans saat kaçta açıklanacak?

İstanbul'da metroya binmek isteyen vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı: Yürüyen merdiven ikiye ayrıldı İstanbul'da metroya binmek isteyen vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı: Yürüyen... Haberi Görüntüle

2024 KPSS ÖNLİSANS SINAV SONUÇLARI NEDEN AÇIKLANMADI? BUGÜN AÇIKLANACAK MI?

1 Eylül 2024 tarihinde yapılan KPSS sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Sonuçların 20 Eylül'de açıklanacağı ÖSYM sınav takviminde yer alıyordu. Sınav sonuçlarının ilerleyen saatlerde ÖSYM tarafından duyurulması bekleniyor. Adaylar, 2024 KPSS önlisans sonuçlarını ÖSYM sonuç sorgulama ekranı sonuç.osym.gov.tr üzerinden görüntüleyebilecek. 

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Irak ve Suriye'nin kuzeyinde çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

20 EYLÜL KPSS ÖNLİSANS SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

1 milyondan fazla aday katılım yaptığı KPSS önlisans sonuçlarının açıklanacağı saat henüz resmi olarak duyurulmadı. KPSS Ön lisans sınav sonuçları 20 Eylül 2024 Cuma günü açıklanacak.

7 Eylül Aydın Funda Arar konseri saat kaçta? Aydın Funda Arar konseri nerede, ücretsiz mi? 7 Eylül Aydın Funda Arar konseri saat kaçta? Aydın Funda... Haberi Görüntüle

20 EYLÜL KPSS ÖNLİSANS SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

KPSS Ön lisans sonuçları https://sonuc.osym.gov.tr internet adresi üzerinden sorgulanacak. Adaylar, sınav puanlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak görüntüleyebilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading