2024 KPSS ortaöğretim sonuçları | 2024 KPSS lise ile atanmak için kaç puan gerekir?

2024 KPSS ortaöğretim sonuçları | 2024 KPSS lise ile atanmak için kaç puan gerekir?

2024 KPSS ortaöğretim sonuçları | Yüz binlerce adayın ter döktüğü KPSS ortaöğretim sınav sonuçları 4 Ekim Cuma günü ÖSYM tarafından açıklandı. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte adaylar için tercih süreci başlayacak. Peki 2024 KPSS lise ile atanmak için kaç puan gerekir? KPSS lise düz memurluk atama taban puanı kaç?

Gündem

04.10.2024, 11:22

15 Eylül 2024 tarihinde düzenlenen KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları uzunca bir bekleyişin ardından ÖSYM tarafından açıklandı. Merakla beklenen KPSS Ortaöğretim sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen binlerce kişi sınav sonuçları için ÖSYM'nin sitesine akın etti. Adaylar, sınav sonuçlarını sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifresi ile sorgulayabilecek.

Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı mı oldu? Yavaş-İmamoğlu arasında adaylık gerilimi! Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı mı oldu? Yavaş-İmamoğlu arasında adaylık gerilimi! Haberi Görüntüle

2024 KPSS LİSE İLE ATANMAK İÇİN KAÇ PUAN ALMAK GEREKİR?

ÖSYM 2024 KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandı. Atanmanın hayalini kuran adaylar ise aldıkları puana göre atama ihtimallerini hesaplamaya başladı.  KPSS Ortaöğretim atama puanları, kadro ve şehirlere göre farklılık gösteriyor. Bazı bölümlerde atamalar biraz daha düşük puanla olurken bazı bölümler için ise atama puanları oldukça yüksektir. Geçtiğimiz yıllarda atama ve yerleştirme puanlarına ÖSYM'nin sitesinden erişebilirsiniz. ÖSYM'nin yayınladığı atama taban puanlarını inceleyerek kendi branşınızdaki alımlarda uygulanan en düşük ve en yüksek puanları görebilirsiniz. 

Zonguldak 3 Ekim okullar tatil mi? Perşembe Zonguldak'ta hangi ilçelerde okullara tatil var? Zonguldak 3 Ekim okullar tatil mi? Perşembe Zonguldak'ta hangi ilçelerde... Haberi Görüntüle

2024 KPSS ORTAÖĞETİM SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları bugün açıklandı. ÖSYM açıklamasında ''15 Eylül 2024 tarihinde uygulanan 2024-KPSS Ortaöğretim Sınavı'nın değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 4 Ekim 2024 tarihinde saat 11.00’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecektir.'' denildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading