2024 Sancaktepe iftar çadırı! Sancaktepe'de iftar çadırı kuruldu mu, nerede olacak? 2024 Sancaktepe ücretsiz iftar yeri

2024 Sancaktepe iftar çadırı! Sancaktepe'de iftar çadırı kuruldu mu, nerede olacak? 2024 Sancaktepe ücretsiz iftar yeri

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte vatandaşkar ilçelerindeki iftar çadırlarını merak ediyor. Peki Sancaktepe'de iftar çadırı kuruldu mu? Sancaktepe iftar çadırı nerede? Ücretsiz kumanya dağıtımı var mı?

Gündem

17.04.2024, 09:38

Binlerce müslümanı bir arada getirmek için kurulan iftar çadırları bu sene de Müslümanların ilgi odağı haline gelmeye devam ediyor. Peki Sancaktepe iftar çadırı nerede 2024? Sancaktepe iftar çadırı kuruldu mu, nerede olacak? Ücretsiz kumanya dağıtımı var mı? Sancaktepe'de ikamet eden vatandaşlarımızın iftar çadırının bu yıl nerede kurulacağı merak ediliyor.

İstanbullular dikkat! Kritik uyarı verildi! Sıcaklıklar 8 derece birden düşecek! 26 Eylül 2024 Perşembe hava durumu İstanbullular dikkat! Kritik uyarı verildi! Sıcaklıklar 8 derece birden düşecek!... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'UN HANGİ İLÇELERİNDE İFTAR ÇADIRI KURULACAK 2024?

Ramazana tekrar kavuşmanın huzunu yaşarken vatandaşlar arama motoruna, İstanbul'da iftar çadırı olacak mı sorularını soruyor. İstanbul'un en özel gelenekleri arasında yer alan iftar çadırları bu yılda, Mecidiyeköy, Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt ve Cevizlibağ metrobüs duraklarında; Yenikapı Marmaray İstasyonu'nda; Beşiktaş ve Kadıköy İskelelerinde; Ümraniye, Çekmeköy, Kozyatağı, Kartal metro istasyonlarında; Eminönü, Şirinevler ve Üsküdar meydanlarında kurulacak.

Teyzeleri cenazesini alınca gözyaşlarına boğuldu! Sıla Bebek cennete uğurlanıyor! Teyzeleri cenazesini alınca gözyaşlarına boğuldu! Sıla Bebek cennete uğurlanıyor! Haberi Görüntüle

2024 SANCAKTEPE İFTAR ÇADIRI NEREDE?

Sancaktepe'de 2024 yılında iftar çadırı kurulacak. Binlerce vatandaşa hizmet edecek olan çadırlar ile Ramazan'ın bereketi yaşanacak. Sancaktepe'de kurulacak iftar çadırının yeri henüz resmi olarak açılmadı. Sancatepe Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Bu kutsal ayın bereketini paylaşmak, birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendirmek için bir araya geliyoruz. Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün SAKA Merkezlerimizde düzenlenecek olan mukabelelerimize tüm komşularımız davetlidir." açıklaması geldi. İftar çadırı da SAKA merkezi yakınlarında kurulabilir.

Habere Tepki Ver

1

3

0

3

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading