2024 Sultanbeyli iftar çadırı var mı? Sultanbeyli ramazan çadırı nerede kuruldu? Sultanbeyli'de bedava iftar çadırı var mı?

2024 Sultanbeyli iftar çadırı var mı? Sultanbeyli ramazan çadırı nerede kuruldu? Sultanbeyli'de bedava iftar çadırı var mı?

İstanbul'da Sultanbeyli civarında olan vatandaşlar, iftar vakti evine yetişemeyecek olan kişiler, Sultanbeyli'de iftar çadırı var mı yok mu diye arama yapmaya başladı. İftarı dışarda açmak isteyenler ya da dışarda açmak zorunda olan İstanbul, Sultanbeyli'de ve civarında bulunan kişiler Sultanbeyli'nde iftar çadırının olup olmadığını araştırmaya başladı. Peki 2024 Sultanbeyli iftar çadırı var mı? Sultanbeyli iftar çadırı nerede kuruldu? Sultanbeyli'de bedava iftar çadırı var mı?  

Gündem

09.04.2024, 19:43

İstanbul'da Sultanbeyli'de bulunan ve yaşayan vatandaşlar, Sultanbeyli'de ''ücretsiz iftar çadırı'' olup olmadığını araştırmaya başladı. 

Emine Erdoğan, Tiran'da Linda Rama ile bir araya geldi: Kültürel işbirliği vurgusu Emine Erdoğan, Tiran'da Linda Rama ile bir araya geldi: Kültürel... Haberi Görüntüle

SULTANBEYLİ İFTAR ÇADIRI NEREDE?

İlk iftarını kalabalık ile yapmak isteyen vatandaşlar, Sultanbeyli'de iftar çadırı olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki 2024 Sultanbeyli iftar çadırı var mı? Sultanbeyli iftar çadırı nerede kuruldu? Sultanbeyli'de bedava iftar çadırı var mı?

Kasiyer Merve Acar kimdir? Kasiyeri öldüren katilin annesi tutuklanacak mı? Kasiyer Merve Acar kimdir? Kasiyeri öldüren katilin annesi tutuklanacak mı? Haberi Görüntüle

2024 SULTANBEYLİ RAMAZAN VE İFTAR ÇADIRI VAR MI?

Sultanbeyli Meydan'da iftar saatinde yolda olan vatandaşlar için ''İftar çadırları'' açılacak. Sultanbeyli Meydan'da sıcak çorba dağıtımı ve kumanya paketi dağıtımı gerçekleştirilecek.

Habere Tepki Ver

3

7

0

1

0

0

0

1

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading