2024 Uludağ'a kar yağdı mı? Uludağ kayak sezonu açıldı mı?

2024 Uludağ'a kar yağdı mı? Uludağ kayak sezonu açıldı mı?

Kış tatili ve kayak denilince akla ilk gelen noktalardan biri Uludağ geliyor. Kış turizminde binlerce kişiyi ağırlayan Uludağ modern tesisleri ile yabancı turistlerin de ilgisini çekiyor. Peki 2024 Uludağ'a kar yağdı mı? Ekim-Kasım Uludağ kayak sezonu açıldı mı?

Gündem

19.10.2024, 18:09

Kış tatili denilince akla ilk gelen turizm merkezlerinden birisi Uludağ'dır. Bursa'da bulunan Uludağ eşsiz doğası ve kayak sporuna elverişli olması nedeniyle tercih ediliyor. İstanbul'a sadece 2 saat uzakta olan Uludağ'a gitmek isteyenler kar durumunu araştırıyor. Peki 2024'te Uludağ'a kar yağdı mı? Uludağ kayak sezonu açıldı mı?

Alkol teşvikine darbe! Düzenlemenin yürürlüğe girmesi için geri sayım başladı Alkol teşvikine darbe! Düzenlemenin yürürlüğe girmesi için geri sayım başladı Haberi Görüntüle

ULUDAĞ'A KAR YAĞDI MI?

Henüz Uludağ'a kar yağmadı. Dağın tenesinde kar yağışları oluşmuş olsa da kar yağışı henüz tam anlamıyla başladı. Alınan bilgilere göre Uludağ’da genellikle aralık ayında başlayan kar mart sonuna dek sürüyor. 

Kız çocukları üzerinden şantajla para kazanıyorlar! 901 Crowwing siber zorbalık çetesi için bakanlık harekete geçti! Kız çocukları üzerinden şantajla para kazanıyorlar! 901 Crowwing siber zorbalık... Haberi Görüntüle

ULUDAĞ'DA KAYAK SEZONU AÇILDI MI?

Bu içerik 19 Ekim 2024'te hazırlandı. Kar yağışı henüz yeterli seviyede olmadığı için kayak sezonu henüz açılmadı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading