Yandex Metrica

2024 YKS ek yerleştirmede kaç kişi yerleşti? YKS ek tercih sonucunda üniversite boş kontenjan kaç?

2024 YKS ek yerleştirmede kaç kişi yerleşti? YKS ek tercih sonucunda üniversite boş kontenjan kaç?

2024 YKS yerleştirme sonuçlarının ardından ek tercihler için süreç başlamıştı. Ek tercihlerini tamamlayan adayların heyecanlı bekleyişi bugün açıklanan sonuçlarla sona erdi. Peki 2024 YKS ek yerleştirmede kaç kişi yerleşti? YKS ek tercih sonucunda üniversite boş kontenjan kaç? YKS ek yerleştirmede bir bölüme yerleşemeyen adaylar ise bir daha yerleştirme başvurusu yapılıp yapılmayacağını araştırmaya başladı. 

Gündem

19.09.2024, 14:56

ÖSYM'den yüz binlerce kişiyi heyecanlandıran açıklana 19 Eylül'de saatler 14.00 gösterdiğinde geldi. ÖSYM 2024-YKS Ek Yerleştirme sonuçlarının açıklandığını açıkladı. Adaylar ÖSYM yerleştirme sonuçlarını 'sonuc.osym.gov.tr' adresinden öğrenebilecek. Bir yükseköğretim programına yerleşemeyen adaylar 2. ek yerleştirmelerin yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. 

Açlık ve yoksulluk sınırının rakamları netleşti: Dört kişilik ailenin ihtiyacı bakın kaç lira Açlık ve yoksulluk sınırının rakamları netleşti: Dört kişilik ailenin ihtiyacı... Haberi Görüntüle

2024 YKS EK YERLEŞTİRMEDE KAÇ KİŞİ YERLEŞTİ?

2024 YKS ek yerleştirmede kaş kişinin yerleştirmesinin yapıldığı ve kontenjanın ne kadarının dolduğuna dair henüz sayısal veriler gelmedi. ÖSYM tarafından ilerleyen günlerde yerleştirme sayılarına dair açıklama gelmesi bekleniyor. 

MSB'den teğmenlerin kılıçlı yeminine ilişkin açıklama MSB'den teğmenlerin kılıçlı yeminine ilişkin açıklama Haberi Görüntüle

YKS EK TERCİH SONUCUNDA YKS YERLEŞTİRME BOŞ KONTENJAN KAÇ?

YKS ek tercih sonucunda üniversite boş kontenjanları belli henüz belli olmadı. Boş kontenjanların ne kadarının dolduğu ne kadarının açık kaldığı önümüzdeki günlerde kayıt döneminin ardından belli olacak. 

Sıla bebeğe cinsel istismar olayında çarpıcı detay: Annesi 2 ay önce tahliye olmuş! Suçuysa... Sıla bebeğe cinsel istismar olayında çarpıcı detay: Annesi 2 ay... Haberi Görüntüle

2024 YKS EK YERLEŞTİRME ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN?

YKS ek yerleştirmede kayıtların 25-30 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacağı açıklandı. Elektronik kayıtlar ise 25-27 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılabilecektir. Kayıt için adayların yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu üniversiteye süresi içinde başvurmaları gerekmektedir.

Elektronik kayıt yapan adaylar, üniversiteleri tarafından duyurulan tarihe ve ilgili belgelere göre işlem yapacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading