Yandex Metrica

Sitede Ara

2024 YKS sonuçları açıklandı mı? YKS sonuçları erken açıklanır mı?

2024 YKS sonuçları açıklandı mı? YKS sonuçları erken açıklanır mı?

Üniversite hayali kuran milyonlarca adayın katıldığı YKS sınavında gözler sonuçların açıklanmasına çevrildi. 2024 YKS sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar üniversite tercihlerinde bulunacak. Peki 2024 YKS sonuçları açıklandı mı? YKS sonuçları erken açıklanır mı?

Gündem

12.07.2024, 17:33

17-18 Haziran’da düzenlenen ve 3 milyona yakın adayın katıldığı YKS sınavında adaylar heyecanla sonuçların açıklanmasını bekliyor. Sınavın ardından günler geçti ve ÖSYM'den gelen açıklama heyecanla bekleniyor. 

Rebecca Cheptegei kimdir? Rebecca Cheptegei nasıl öldü? Rebecca Cheptegei kimdir? Rebecca Cheptegei nasıl öldü? Haberi Görüntüle

2024 YKS SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Milyonlarca aday YKS'nin AYT-TYT ve YDT oturumlarında ter döktü.YKS sınav sonuçlarının açıklanması heyecanla bekleniyor. Ancak henüz sonuçları açıklanmadı. 

3 Eylül Zuhuratbaba sular saat kaçta gelecek? Bakırköy Zuhuratbaba su kesintisi ne zaman? 3 Eylül Zuhuratbaba sular saat kaçta gelecek? Bakırköy Zuhuratbaba su... Haberi Görüntüle

2024 YKS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Hayallerini kurdukları üniversiteyi kazanabilmek için ter döken adayların merakla beklediği tarih açıklandı. ÖSYM tarafından yayınlanan takvime göre YKS sonuçlarının 17 Temmuz'da açıklanması bekleniyor. 

Son dakika: İstanbul'da metrobüs yangını Son dakika: İstanbul'da metrobüs yangını Haberi Görüntüle

YKS SONUÇLARI ERKEN AÇIKLANIR MI?

YKS sonuçlarının erken açıklanıp açıklanmayacağı konusunda resmi bir açıklama gelmedi. Konuya ilişkin ÖSYM'den duyuru henüz gelmedi. 

Vatandaşa hizmet değil yandaşa hizmet! Erdal Beşikçioğlu'ndan rol arkadaşına belediyede koltuk! Vatandaşa hizmet değil yandaşa hizmet! Erdal Beşikçioğlu'ndan rol arkadaşına belediyede... Haberi Görüntüle

YKS SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden veya mobil uygulamasından öğrenebilecekler.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading